Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

DutchSpirit introduceert duurzaam pak in reguliere maten

Je kent ze ongetwijfeld: de schitterende duurzame maatpakken van DutchSpirit. Pakken gemaakt van ecowol, die staan voor eerlijke productie zonder kinderarbeid, faire in- en verkoopprijzen, CO2-compensatie en verantwoorde recycling via statiegeld en lease. Om in te springen op de vraag naar duurzame pakken uit voorraad, introduceert DutchSpirit nu ook prachtige confectiepakken, die net als de maatpakken op eerlijke wijze en met ecologische materialen worden geproduceerd.

DutchSpirit Pakken Actie5

Het eerst DutchSpirit-confectiepak in Italian fit, verkrijgbaar in de populaire kleur donkerblauw, is vanaf september beschikbaar in de standaardmaten 46, 48, 50 en 52 en draag je al voor slechts € 399!* Zo wordt duurzame kleding bereikbaar voor elke modebewuste man van vandaag. Wie past dat nu niet?

DutchSpirit Pakken Actie6

Wil jij ook zo’n stijlvol ecologisch pak voor slechts € 399?*

Ook zin in een zakelijk en vooral duurzaam pak? Eigentijds en modieus, op basis van de laatste trends? Schrijf je dan hier in voor de eerste serie en ga stralend de herfst tegemoet.

GZD-bestelknop DutchSpirit

Samen maken we de wereld een beetje mooier!
*exclusief €35 statiegeld.

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 14.000 groene volgers.