Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

Zonnestroom van eigen dak. De keuze is nu makkelijker dan ooit.

Kieszon GroeneZaken Uitgelicht1

Steeds meer organisaties kiezen voor de meest eenvoudige oplossing op het gebied van duurzame energievoorziening. Een (grootschalig) geleased zonnestroomproject via KiesZon. Logistiek dienstverleners, overheidsinstellingen, vastgoedbeheerders en andere organisaties met een groot dakoppervlak stappen, zonder te hoeven investeren, probleemloos over op zonnestroom van eigen dak. Het enige dat zij daarvoor moeten doen is contact opnemen met KiesZon, de enige, benodigde partner voor het volledige traject. Hoe dat traject eruitziet?

  • De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een KiesZon accountmanager.
  • KiesZon regelt vervolgens de financiering, zelf investeren is niet nodig.
  • KiesZon zet daarna haar eigen engineers in voor het ontwerpen van het systeem.
  • Dan volgt het plaatsen en monteren van de panelen, volledig in eigen beheer bij KiesZon.
  • Na oplevering van het systeem neemt KiesZon vervolgens de service en het volledige onderhoud voor haar rekening.

Kiezen voor zonnestroom van eigen dak is kiezen voor een kleinere ecologische voetafdruk en een duurzamere uitstraling. KiesZon, dat in de top 5 staat van zonnestroomprojectontwikkelaars, ziet het als haar missie organisaties te helpen beide te bereiken.

Kieszon GroeneZaken Uitgelicht2

KiesZon staat voor partnership, daadkracht en vakmanschap. Partnership, er wordt op transparante wijze en in overleg het best mogelijke voorstel ontwikkeld. Daadkracht, is het voorstel akkoord, dan wordt er doorgepakt, ontwerp, realisatie en oplevering binnen een strakke, heldere planning. Vakmanschap, oog voor het allerkleinste detail, gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en jarenlange ervaring zorgen voor een optimaal presterend zonnestroomproject. Zo ontzorgt KiesZon haar partners volledig.

Neem contact op met KiesZon voor een vrijblijvende ZonneScan en ontdek hoe uw dak eruitziet voorzien van zonnepanelen.

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 15.000 groene volgers.