Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

Investeer ook eens in de medemens!

Het aantal daklozen in Nederland groeit ontzettend snel. De afgelopen 6 jaar is dit aantal met maar liefst 75% toegenomen. Terwijl er talloze organisaties zijn die hulp aanbieden, weten nieuwe daklozen vaak de juiste hulp niet te vinden. De weg naar de juiste hulp duurt vaak te lang. 
Daarom is Stichting Straatwijs opgezet: een online platform met twee applicaties voor dak- en thuisloze mensen.

Straatwijs 1

Straatwijzer

Met de straatwijzer biedt Straatwijs dak- en thuislozen de mogelijkheid om zelfstandig hulp en ondersteuning te vinden. Het is een eigentijds, gebruiksvriendelijk en eenvoudig middel om met de juiste hulpinstantie in contact te komen.

Straatwens

Straatwijs 4Met de straatwens biedt Straatwijs de mogelijkheid aan tot het zichtbaar maken van ‘Straatwensen’. Wensen van dak- en thuislozen.

Stichting Straatwijs probeert via haar platform de samenleving te enthousiasmeren, bij te dragen in donatie óf natura, bij het vervullen van een wensen van mensen van de straat. Op deze wijze wil stichting Straatwijs de doelgroep een gezicht geven, met als doel het respect voor de doelgroep te vergroten en de samenleving met elkaar te verbinden.

De eerste wensen zijn dit jaar uitgekomen. Afgelopen maand kwam de droom van Erik uit: een ballonvaart maken. Erik slaapt elke nacht buiten en draagt daarom dagelijks een zware grote tas bij zich. Toen we hem het goede nieuws vertelden dat we zijn droom uit zou komen, kon hij zijn geluk niet op. Bekijk hier zijn reactie.

Steun Straatwijs met een donatie

Wilt u er samen met ons voor zorgen dat dromen van daklozen werkelijkheid worden? Hoe groot of klein uw bijdrage ook is, iedere euro is heel erg welkom!

Bedrijven die Straatwijs steunen met minimaal 150 euro, krijgen een logovermelding op het platform van Straatwijs, het gebruik van ons logo op uw website en wij plaatsen een bericht op Twitter en Facebook over uw steun.
Hartelijk bedankt voor uw steun. NL87INGB0007636428 t.n.v. Stichting Straatwijs.
                                 Straatwijs logo

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 14.800 groene volgers.