Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

Een duurzaam SKOT overhemd met 15 % korting

Het nieuwe Nederlandse mannenmodemerk SKOT introduceert een collectie duurzame overhemden waarbij kwaliteit, hoogwaardig design en duurzaamheid hand in hand gaan. De overhemden zijn gemaakt van natuurlijke materialen en worden duurzaam en eerlijk geproduceerd in een circulair proces.

SKOT Fashion afbeelding1

SKOT richt zich op de bewuste man die er goed uit wil zien tijdens zijn werk of in zijn vrije tijd, en die ook meer wil weten over de oorsprong van zijn kleding. De overhemden hebben een slanke eigentijdse pasvorm en zijn gemaakt van 100 procent biologisch katoen waarvoor 60 procent minder water gebruikt wordt dan bij conventionele katoen. Bij de productie worden knopen van natuurlijke materialen gebruikt en een lange katoenvezel van hoogwaardige kwaliteit die zorgt voor een zachte stof en een lange levensduur.

De productie vindt plaats in fabrieken met hoge arbeidsstandaarden. Ook de verpakkingsmaterialen zijn gerecycled of komen uit duurzame bronnen. Consumenten kunnen het overhemd na gebruik voor een premie inleveren, hiervan worden weer nieuwe grondstoffen gemaakt.

SKOT Fashion afbeelding2

De kwaliteitsoverhemden zijn online verkrijgbaar vanaf 79 euro. Deze scherpe prijs is mogelijk omdat SKOT direct met de fabrieken samenwerkt en rechtstreeks aan de consument levert. Voor deze prijs wordt de aarde een stuk minder belast. Per overhemd wordt 2000 liter water bespaard en 200 milliliter aan giftige bestrijdingsmiddelen.

SKOT fashion GroeneZakenDeal 2017

De collectie van 12 verschillende overhemden is te vinden op de website skotfashion.com.

Voor de lezers van Groene Zaken bestel nu een SKOT shirt met 15% korting! Gebruik daarvoor de actiecode SKOTGZ15. * Actie geldig t/m 31 december 2017.

SKOT Fashion afbeelding3
 

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.000 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 15.000 groene volgers.