Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

23April

Adres
Zwanebloem 19
9761 LR Eelde
Contactgegevens
06-15695056

Bedrijfsprofiel
23April is een (web)winkel met unieke, handgemaakte spullen van gerecycled materiaal, vaak afvalstoffen en restmaterialen. De drie pijlers waarmee we werken zijn: zuinig zijn met grondstoffen, energie en water. 23April werkt ook in opdracht en biedt een creatieve werkplaats met recycle workshops en een platform vol recycle idee├źn. 23April geeft ook op een creatieve manier duurzaamheidsadvies aan particullieren en bedrijven.
04 DIY Hergebruik 23april
 
 
Milieubeleid
23April zoekt naar mogelijkheden om van afvalproducten of restmaterialen nieuwe, bruikbare producten te maken. Het besparen van water en energie is een heel belangrijk onderdeel in het maakproces. Zo bevorderen we effici├źnter gebruik van de ons beschikbare grondstoffen en verminderen we de hoeveelheid afval. Zo hopen we anderen te inspireren hetzelfde te doen.

De workshops aan huis bieden mensen de mogelijkheid om met een duurzame isnteek creatief bezig te zijn. Door in huiselijke sfeer de workshops aan te bieden is het mogelijk om deelnemers te inspireren milieuvriendelijke maatregelen thuis te gaan toepassen.
Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2011
Branche: Winkels