Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Akoestiekfabriek

Adres
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Wij zijn ontwerpers van akoestiek. We doen dit op innoverende wijze, met een flinke dosis bevlogenheid en passie. Wij maken alles mooier en zijn specialisten op het gebied van ontwerpen en akoestiek met oog voor detail. We werken graag voor iedereen die design en functionaliteit belangrijk vindt en hier beleving aan wil geven.


De Akoestiekfabriek is gevestigd in Rotterdam: de stad van daden en dat merk je aan onze werkwijze. Onze beproefde oplossingen staan uitgebreid op deze website beschreven en als u daar net uw eigen idee, karakter of twist aan wilt geven, willen wij u daarbij graag helpen. 

De Akoestiekfabriek maakt bijzondere, ecologische akoestische design producten voor in en rond plaatsen waar mensen werken en wonen. 
We bedienen graag de zakelijke markt.

Onze drijfveren zijn simpel en helder. Mooie producten maken met een functie: een akoestische functie. Wij willen de beste zijn en iets weggeven. Iedere oplossing die onze deur verlaat is gecontroleerd en heeft altijd iets extra’s. Wat dat is, zeggen we niet maar als u het product 
Akoestiekfabriek uitpakt gaat u nog een extra verrassing tegenkomen.

We denken over elke fase van ons product na om een zo klein mogelijke ‘footprint’ achter te laten. We staan ergens voor en we omringen ons met leveranciers en klanten die dit ook nastreven. 
Zo halen we het beste uit onszelf.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Keurmerken