Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

Eerste hulp bij duurzaam organiseren

Een event organiseren met respect voor natuur, cultuur en mens. Dat klinkt best wel hoogdravend. Voor je het weet, ben je aan het eco-tobben.

Je catering moet vegetarisch natuurlijk. Maar ineens zie je een paar van je meest vleesminnende bezoekers voor je. Okay, wat bitterballen erbij, is dat echt heel erg? En wat nou als heel veel mensen toch met de auto komen?

Om het leuk en makkelijk voor je te maken om je event duurzaam en sociaal te organiseren, hebben we een pagina gemaakt met partners die je kunnen helpen. Zo wordt MVO organiseren een stuk eenvoudiger. Klik de partner aan en leg contact. Samen kijken jullie of de dienst van pas komt op je event. Er zijn al ruim 30 Locatie met Meerwaarde(n) partners.

>> Bekijk alle partners

Bakblik

Iets lekkers uit de frituur dat de bitterbal doet vergeten. Daarvoor kun je prima bij Bakblik terecht, die vanuit hun Foodtruck voor plantaardige snacks en catering zorgen.

Groene Zaken Locaties BakBlik

>> bekijk meer duurzame cateraars

Bandenopspanning

Wat enorm veel CO2 uitstoot scheelt, is je gasten met hun banden op spanning naar huis laten vertrekken. Hiervoor kun je het mobiele serviceteam van Bandenopspanning inhuren.

Groene Zaken Locaties Bandenspanning

Welkom

Iedereen is natuurlijk welkom op je event. Uhm, echt iedereen? Gasten in een rolstoel, slecht ter been of visueel beperkte gasten, heb je daar ook aan gedacht? Welkom kan locaties en events toetsen op toegankelijkheid.

>> Bekijk meer duurzame partners in de categorie ‘organisatie en inrichting’

Ook partner worden van Locaties met Meerwaarde(n)? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Als je bij ons een locatie vindt, dan steun je hiermee goede doelen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!”

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.