Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

Hotel blooming in Bergen voor bloeiende bijeenkomsten

Een omgeving bieden waarin mensen kunnen groeien en bloeien. Dat is de visie van hotel blooming in Bergen. Geschreven met een kleine letter, want ‘blooming’ is wat hen betreft een werkwoord. En dat lukt heel goed in dit heerlijke hotel, gelegen in een bos- en duingebied dichtbij kunstenaarsdorp Bergen.

Blooming hotel - Bergen buiten - Groene Zaken Locaties

Duurzaam en maatschappelijk

Bij blooming zit maatschappelijk ondernemen en duurzaam werken in de vezels. Dat is iets wat je vooral moet ervaren. Dat deed Esther Wouters van Locaties met Meerwaarde(n):
Het is de sfeer, alles is zo precies goed, zo mooi, de medewerkers zo aandachtig, het is zo kloppend, de prijs/kwaliteit verhouding, zo prachtig gelegen, het ontbijt, weet ik veel, alles! Misschien, denk ik dan, is het wel omdat het vroeger gewoon een Volkshogeschool was. Die sfeer hangt er eigenlijk nog steeds.

>> lees Esthers ervaring bij Blooming

De organisatie wordt commercieel geleid maar heeft geen winstoogmerk. blooming wil een sociaal-maatschappelijke bijdrage leveren en werken aan een duurzame toekomst. Een groot deel van de winst gaat naar Stichting blooming.

Blooming hotel - Bergen binnen - Groene Zaken Locaties

Ideale vergader- en trainingslocatie

De natuurlijke omgeving van blooming geeft ruimte aan de geest. En aan buitenactiviteiten in je programma. Van mountainbiken tot golfsurfen, yoga tot Tai Chi, alles is te organiseren. Er is een grote keus in zalen. De grootste zaal bergt 100 mensen in de theateropstelling, en is daarmee geschikt voor een middelgroot event. Maar er is ook ruime keus uit kleinere zalen waarin 24 of 60 mensen passen.
Landgoed Het Hof Bergen is onderdeel van de blooming bedrijvengroep, eventueel kun je een deel van je bijeenkomst daar organiseren.

>> Meer informatie over blooming of offerte aanvragen

>> Meer informatie over Landgoed het Hof in Bergen

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Als je bij ons een locatie vindt, dan steun je hiermee goede doelen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!”

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.