Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

Teambuilden in het groen doe je bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft haar aanbod van teamactiviteiten vernieuwd. De locatie op de Utrechtse Heuvelrug is omringd door bos, wandelenpaden en tuinen. De frisse boslucht en groene omgeving zorgen voor ontspanning en inspiratie en het uitgestrekte evenementenveld leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld boogschieten en schapen drijven.

Teamactiviteiten met verschillende thema’s

Samenwerken tijdens een activiteit in het bos? Creatief aan de slag met verf en kwast? Inspannend en sportief? Of liever juist ontspannen en de tijd nemen om elkaar nóg beter te leren kennen. De mogelijkheden voor de invulling van een teambuildingsactiviteit zijn eindeloos. De activiteiten zijn onderverdeeld in de thema’s creativiteit, actief, verdieping & leiderschap, vitaliteit en spel. Er zijn activiteiten voor binnen en buiten. En voor kleine én grote groepen.

Kontakt der Kontinenten in Soesterberg

Een locatie met ‘meer waarden’

Duurzame inkoop, bewustwording creëren bij de gasten en waterprojecten in derde wereldlanden, onder meer daarom hoort Kontakt der Kontinenten bij ons in de categorie ‘natuur’. Maar dit prachtig gelegen conferentiehotel doet nog veel meer op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook ‘cultuur’ en ‘mens’ komen hier ruimschoots aan bod.

Zitzakken en picknicktafels bij Kontakt der Kontinenten in de zomer

Ontmoet de wereld

De historie spat van deze locatie af: het conferentieoord was vroeger een seminarie. Van oudsher is het dus al een ontmoetingsplaats voor wereldburgers. Nog steeds is iedereen welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. De missie is om mensen actief en bewust deel laten nemen aan een multiculturele en mondiale samenleving.

Voor grote én kleine events

Het conferentiehotel bestaat uit twee gebouwen. Deze bieden ruimte aan 3 conferentiezalen en 25 vergaderruimtes die zich lenen voor bijeenkomsten van 2 tot 220 personen. Waar gasten ook verblijven, alle ruimtes zijn voorzien van faciliteiten en een interieur van nu, maar hebben tegelijkertijd het bijzondere kloosterlijke karakter van vroeger behouden.

Kontakt de Kontinenten-Soesterberg-locatie met meerwaarde-hotel

Heerlijk conferentiehotel

Als hotel heeft Kontakt der Kontinenten een mooie driesterren superior rating. Door de historie van het hotel - de kamers werden oorspronkelijk bewoond door missionarissen en nonnen - zijn er naast het ruime aanbod aan tweepersoonskamers ook veel eenpersoonskamers beschikbaar. Bij een meerdaagse bijeenkomst kunnen gasten dus gewoon blijven overnachten en de volgende dag uitgerust weer deelnemen aan de diverse team activiteiten.

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Als je bij ons een locatie vindt, dan steun je hiermee goede doelen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!”

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.