Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

Waar moet ik beginnen als ik mijn event duurzamer wil organiseren?

Wij krijgen regelmatig de vraag: “Waar moet ik beginnen als ik mijn event duurzamer wil organiseren?” 
Terwijl dat eigenlijk niet uitmaakt, áls je maar begint. Alle beetjes helpen. Er zijn al heel veel kleine dingen waar je aan kunt denken en die weinig geld of moeite kosten. 
We hebben ze voor je op een rijtje gezet in ons whitepaper.

DOWNLOAD WHITEPAPER DUURZAAM ORGANISEREN

Kontakt de Kontinenten-Soesterberg-locatie met meerwaarde-entree

Een locatie die uitblinkt in duurzaamheid is Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Bij dit voormalig seminarie vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen terug in alle thema's. Het conferentieoord was vroeger een seminarie en centrum voor wereldburgers. Nu is het nog steeds een plek waar mensen uit alle windstreken zich thuis voelen.

Persoonlijke gastvrijheid en een intieme, door sommigen omschreven ‘kloosterlijke’ sfeer maken deze locatie uniek. Buiten beschikt Kontakt der Kontinenten over een groot bosrijk terrein van 15 hectare. Er is een groot grasveld voor teamactiviteiten en rondom de gebouwen zijn tal van leuke plekjes om er even tussenuit te gaan. Bij Kontakt der Kontinenten ben je echt even ‘van de wereld’.

>> Meer informatie en vrijblijvend offerte aanvragen bij Kontakt der Kontinenten 

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Voor een locatie die precies past bij het doel en karakter van jouw event, van 10 tot 1000 mensen, kun je bij ons bijna altijd iets geschiktst vinden. En nu dus ook allerlei andere zaken die komen kijken bij de organisatie.

Samen met de locaties, partners en onze goede doelen wordt gebouwd aan een platform dat het eenvoudig maakt om met je event de wereld een beetje mooier te maken.

Op de hoogte blijven en tips van ons krijgen? Word lid van de NIEUWSBRIEF

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 15.900 groene volgers.