Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

Vergaderen in de natuur bij Eigentijdserf of Landgoed Huize Bergen

In Noord-Brabant staan twee Locaties met Meerwaarde(n) midden in de natuur. Duurzaamheid wordt hier op alle mogelijke manieren uitgedragen. Daarbij steunen ze ook een maatschappelijk doel: de opbrengst van deze locaties komt ten goede aan de Joannes Bosco Stichting. Deze stichting ondersteunt projecten in Brabant gericht op de ontwikkeling van jongeren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Eigentijdserf in Westelbeers

Eigentijdserf hecht er grote waarde aan dat alles klopt: gezond ondernemerschap, sociaal werkgeverschap, geven aan naasten en de natuur en investeren in het werken en leven met een lach. De locatie ligt midden in de natuur en is op een speciale manier vormgegeven. Maak gebruik van de dynamische bostuin en ontdek de rust, ruimte en de vele mogelijkheden van deze bijzondere locatie in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven.

Eigentijdserf in Westelbeers

<< Klik hier voor meer informatie over Eigentijdserf in Westelbeers >>

Landgoed Huize Bergen in Vught 

Landgoed Huize Bergen heeft de huiselijke sfeer van vroeger maar dan met hedendaags comfort. Het landhuis wordt omringd door 7,5 hectare natuur en ligt vlakbij 's-Hertogenbosch. In totaal heeft de locatie 15 stijlkamers en zalen en overnachten in een van de 105 hotelkamers behoort ook tot de mogelijkheden. Ook op culinair gebied is er van alles mogelijk. Een heerlijke plek voor een meerdaagse bijeenkomst.

Landgoed Huize Bergen in Vugt

<< klik hier voor meer informatie over Landgoed Huize Bergen in Vught >>

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Als je bij ons een locatie vindt, dan steun je hiermee goede doelen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!”

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.