Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

Gratis E-paper duurzaam organiseren

Eigenlijk is het met elkaar in tegenspraak: een duurzaam event organiseren. Want iedereen komt uit alle windstreken naar een locatie, je bouwt een beleving op voor slechts één of een aantal dagen en er is meestal een overdaad aan eten en drinken. Daar is niks duurzaams aan…

Toch kan er niets op tegen ‘live’ communiceren met je doelgroep. Bijeenkomsten en belevingen zijn nu eenmaal onmisbaar in de communicatiemix. Gelukkig is er een hoop dat je kunt doen om de impact van jouw evenement te verkleinen. Ook kleine stapjes maken een verschil!

>> DOWNLOAD HET GRATIS E-PAPER DUURZAAM ORGANISEREN

Er is maar 1 wereld GZ

Het is de missie van Locaties met Meerwaarde(n) dat respect voor mens, natuur en cultuur de norm wordt in de evenementenbranche. Dat doen we door vergader- en eventlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen een platform waarop zij zich kunnen profileren. Maar óók door kennis te verzamelen en te delen.

Impact Hub GZ

Duurzaam en sociaal organiseren begint bij jezelf. Er zijn talloze zaken waar je rekening mee kunt houden. We hebben een aantal praktische tips voor je verzameld en gebundeld in een E-paper.

>> DOWNLOAD HET GRATIS E-PAPER DUURZAAM ORGANISEREN

En uiteraard houden wij ons aanbevolen voor nieuwe tips of leveranciers die kunnen bijdragen aan onze missie. Mail ze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Als je bij ons een locatie vindt, dan steun je hiermee goede doelen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!”

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.