Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

ZEG NIET DUURZAAM, ZEG KOSTENBESPARING

Je leeft bewust en probeert elke dag iets goeds aan de wereld bij te dragen. Door bijvoorbeeld vega te eten of de auto te laten staan. Wanneer je voor je werk een evenement organiseert, dan wil je dat natuurlijk óók verantwoord doen. Maar wat nou als je een leidinggevende hebt die gewoon nog steeds het liefst de tanden in een stuk rood vlees zet? En voor wie het woord ‘duurzaam’ betekent dat het vast heel duur is?

Met snijdt vlees

Tip: gooi het over een andere boeg

Duurzame locaties zijn vaak hip and happening met een moderne en smaakvolle inrichting, maar zeker niet duurder dan andere locaties. Als een locatie zelf energie opwekt en de bitterballen heeft vervangen door groentesnacks, leidt dat niet tot meer kosten.

Kostenbesparing

Misschien kun je samen eens met je leidinggevende kijken, of een duurzame insteek voor jullie ook een kostenbesparing kan geven. Welke dingen zijn eigenlijk overbodig en kunnen geschrapt worden? Moet het programma echt full color worden gedrukt? Moet echt iedereen in een eigen auto naar de locatie komen? Kun je jouw event misschien circulair stylen (staat nog eens heel leuk ook, die kringloopmeubels).

>> Kijk hier voor allerlei tips om jouw event mvo te organiseren

Loop vanuit dat gezichtspunt je evenement samen door. Zo werk je schouder aan schouder, jij aan je duurzame doelstelling en je leidinggevende aan kostenreductie.

Al onze locaties hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Maar er zijn er een aantal die we je qua prijsindicatie kunnen aanraden als elke euro telt. Kijk hier welke dat zijn.

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Als je bij ons een locatie vindt, dan steun je hiermee goede doelen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!”

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.