Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

Duurzame dienstverlening voor evenementenorganisatie

Ik wil eigenlijk mijn evenement zo veel mogelijk duurzaam, cultureel en maatschappelijk verantwoord invullen." Dat kregen ze bij Locaties met Meerwaarde(n) regelmatig te horen. Organisatoren gaan steeds meer op zoek naar dienstverlening die bij deze wens past. Sinds kort biedt Locaties met Meerwaarde(n) ook hiervoor handige tips.

Op de pagina 'MVO eventorganistie' vind je sprekers over duurzaamheid, maatschappelijk bevlogen dagvoorzitters, workshops met een groen of sociaal tintje en duurzame give-aways voor in de goodiebag. Alles voor de organisatie en aankleding van events: van 100% afbreekbaar entertainment tot (vegetarische) catering, al dan niet verzorgd door mensen met een arbeidsbeperking.

Instock

Een prachtig voorbeeld van superduurzame catering is Instock. Zij maken de heerlijkste culinaire gerechten van eten dat anders zou zijn verspild.

Instock heeft een foodtruck die je kunt inzetten voor evenementen en festivals en drie restaurants in de grote steden. Je kunt hier vergaderen of een kleine bijeenkomst organiseren.

Instock-Food Truck-voedselverspilling-duurzaam

Unieke tips

Verder vind je er tips om de overgebleven CO2 uitstoot van je event te neutraliseren, workshops en entertainment door mensen die van hun beperking hun talent hebben gemaakt, duurzame bloemen en cadeautjes en nog veel meer. De bijzondere tips zijn gerangschikt in categorieën, zodat ze makkelijk vindbaar zijn. De komende maanden komen er regelmatig nieuwe tips bij. Heb jij er een, laat het ons weten.

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap). 
Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Voor een locatie die precies past bij het doel en karakter van jouw event, van 10 tot 1000 mensen, kun je bij ons bijna altijd iets geschiktst vinden. En nu dus ook allerlei andere zaken die komen kijken bij de organisatie.

Samen met de locaties, partners en onze goede doelen wordt gebouwd aan een platform dat het eenvoudig maakt om met je event de wereld een beetje mooier te maken.

Op de hoogte blijven en tips van ons krijgen? Word lid van de NIEUWSBRIEF

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 15.800 groene volgers.