Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

Buitenwerkplaats, unieke duurzame locatie net boven Amsterdam

Ben je op zoek naar een mooie en duurzame locatie voor je bijeenkomst (van 2-60 personen)? Op zo’n 25 minuten rijden van Amsterdam ligt Buitenwerkplaats. Wanneer je de Starnmeerpolder inrijdt, betreed je een andere dimensie. De verbouwde stolpboerderij is volledig omringd door weilanden met prachtig uitzicht. Buitenwerkplaats is een heerlijke plek om te werken en bij elkaar te komen in een vrije en duurzame setting.

De stolpboerderij is een project van een bevlogen architectenechtpaar. Ecologie en esthetiek gaan hier dan ook hand in hand. Duurzaamheid is doorgevoerd tot in alle details. Als je er bent moet je zeker even kijken naar het bijzondere én mooie zonnedak. Als eerste in Nederland maakte Buitenwerkplaats een heel dak met zonnepaneeldakpannen!

 Buitenwerkplaats- duurzaam dak-dakpannen als zonnepanelen 6  Buitenwerkplaats- duurzaam dak-dakpannen als zonnepanelen detail 

Verwennerij

Als je bij Buitenwerkplaats boekt, word je altijd verwend met heerlijk eten, het meeste gekweekt in eigen tuin door middel van permacultuur. Je voelt je er direct thuis, én tegelijkertijd ben je er even helemaal uit. Hier geen koele zakelijkheid, wél gastvrijheid, persoonlijke aandacht en authenticiteit.

Ver kijken geeft inzicht

Buitenwerkplaats is een locatie met prachtige vergezichten, die ruimte geeft aan nieuwe inzichten. Je kunt de locatie helemaal voor jezelf reserveren en er ook blijven logeren. Perfect voor teambuilding, (meerdaagse) strategische sessies of andere bijeenkomsten waarbij de creativiteit moet stromen.

 Buitenwerkplaats- duurzaam dak-dakpannen als zonnepanelen 2  Buitenwerkplaats- duurzaam dak-dakpannen als zonnepanelen 3 

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Voor een locatie die precies past bij het doel en karakter van jouw event, van 10 tot 1000 mensen, kun je bij ons bijna altijd iets geschiktst vinden. En nu dus ook allerlei andere zaken die komen kijken bij de organisatie.

Samen met de locaties, partners en onze goede doelen wordt gebouwd aan een platform dat het eenvoudig maakt om met je event de wereld een beetje mooier te maken.

Op de hoogte blijven en tips van ons krijgen? Word lid van de NIEUWSBRIEF

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 15.800 groene volgers.