Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
Groene Zaken Locaties Banner
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Locaties geven wij aandacht aan evenementenorganisatie en locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens. Dit item verzorgen wij samen met Locaties met Meerwaarde(n).
--------

De Ceuvel: circulair ministadje als decor van jouw bijeenkomst

Event- en vergaderlocatie de Ceuvel in Amsterdam is een uniek duurzaam stedelijk experiment. Eigenlijk is het een circulaire stad in het klein. De locatie is opgebouwd uit oude woonboten, rondom de boten reinigen waterplanten de ooit vervuilde grond.

De Ceuvel circulair ministadje als decor van jouw bijeenkomst 1

Kringlopen

Terwijl in 10 jaar deze ‘verboden tuin’ wordt gereinigd, kun jij in dit artistieke en duurzame decor een bijeenkomst organiseren. Naast eventlocatie en restaurant is de Ceuvel een speeltuin voor nieuwe duurzame technieken. Er wordt zo veel mogelijk zelf elektriciteit opgewekt en afval verwerkt op innovatieve, nieuwe manieren. Hierdoor wil de Ceuvel zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met kringlopen. Kunst en voorstellingen dragen hier ook aan bij: de waarde van afval wordt op een creatieve manier verteld.

De Ceuvel circulair ministadje als decor van jouw bijeenkomst 2

Hip Amsterdam-Noord

De Ceuvel vind je in het steeds populairder wordende Amsterdam-Noord, vlak bij de NDSM-werf. Een inspirerende plek met veel mogelijkheden. Er is een grote loods en galerieruimte , die geschikt is als plenaire zaal voor een gezelschap tot 125 man (minder kan ook prima). Het Metabolic Lab kun je huren als subruimte of voor kleine events, brainstorms en vergaderingen.

De Ceuvel circulair ministadje als decor van jouw bijeenkomst 3

Rondleiding, workshop of lezing

Het Metabolic Lab is een showcase voor duurzaamheidstechnieken en de circulaire economie. Je kunt voor je bijeenkomst rondleidingen, lezingen en workshops boeken over deze onderwerpen.

Biologische catering

Na afloop kun je lunchen of dineren in het gezellige Café de Ceuvel, of je event door hen laten cateren. Alle producten zijn biologisch, duurzaam fairtrade of van lokale oorsprong. En heel erg lekker!!!

>> vraag vrijblijvend informatie aan

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Voor een locatie die precies past bij het doel en karakter van jouw event, van 10 tot 1000 mensen, kun je bij ons bijna altijd iets geschiktst vinden. En nu dus ook allerlei andere zaken die komen kijken bij de organisatie.

Samen met de locaties, partners en onze goede doelen wordt gebouwd aan een platform dat het eenvoudig maakt om met je event de wereld een beetje mooier te maken.

Op de hoogte blijven en tips van ons krijgen? Word lid van de NIEUWSBRIEF

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in Groene Zaken Locaties? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groene Zaken Locaties wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 15.800 groene volgers.