Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

HONE The Energy Revolution

HONE is ‘s werelds krachtigste daglicht energiesysteem. Door middel van Nanotechnologie weet HONE daglicht om te zetten in warm water. De HONE 501T collector heeft de optie om deze uit te breiden met een speciaal ontwikkelde electric layer, van 100 Watt piek, welke achter de collector wordt geplaatst. Deze combinatie (HONE 501 TE) wekt warmwater en elektriciteit op. Dit is de enigste hoge temperatuur en elektra collector op de markt.

Het HONE systeem wekt een zeer hoge water temperatuur op van 70+C° dit is een doorbraak in de industrie. HONE behaald met de toevoeging van het electric layer dan ook een rendement van 80% per vierkante meter. Deze hybride oplossing, waarbij beide opwekkingen onafhankelijk van elkaar werken, is uniek in markt dit in tegenstellig tot de huidige PVT oplossingen.
Het HONE buffervat kan worden aangesloten op het bestaande afgifte systeem, en kan onbeperkt op- en ontladen worden. Het HONE systeem is dus geschikt voor het opwekken van tapwater, verwarming, koeling en elektriciteit.

HONE The Energy Revolution Groene Zaken Uitgelicht 1

HONE wordt door het uiterlijk van de collectoren op het eerste gezicht vaak vergeleken met zonneboilers. Dit is een misvatting, want HONE werkt op daglicht. Zo is het mogelijk om ook op donkere dagen, bij een lage lichtintensiteit, hoge temperaturen te realiseren gedurende het hele jaar.

HONE The Energy Revolution Groene Zaken Uitgelicht 2

(Grafiek onafhankelijk onderzoek HONE prestatie t.o.v. de beste zonneboilerfabrikanten bij lage licht intensiteiten hoge tempraturen)

Het daglicht energiesysteem is uitermate geschikt voor de woningbouw en utiliteitsbouw zoals: blokverwarmingsinstallaties VVE’s, industrie, zwembaden, agrarische sector, maar ook voor bijverwarming van stadsverwarming.

Een heel mooi voorbeeld hiervan is zwembad Den Hommel in Utrecht. Op het dak en aan de gevel van zwembad Den Hommel in Utrecht zijn 228 HONE 501TE collectoren geplaatst. Het gebruikmaken van de gevel is uniek voor thermische systemen in Nederland omdat de huidige technologieën dan een drastische performance daling laten zien, met HONE worden hier nagenoeg geen concessies aan gedaan. De omvang en de grootte van deze hybride installatie (400 m2 paneeloppervlak) is redelijk uniek in Nederland. Met het HONE systeem reduceert de gemeente Utrecht ongeveer van 40 ton aan CO2 uitstoot. Deze CO2 uitstoot staat gelijk aan de CO2 opname van zo’n 20.000 bomen. Met deze installatie loopt zwembad Den Hommel ver voor in de strijd om de CO2 uitstoot drastisch te reduceren.

HONE The Energy Revolution Groene Zaken Uitgelicht 4

(klein deel van de installatie bij Zwembad Den Hommel in Utrecht)

Groene Zakendeal - Solar Compleet

Nu bij een HONE installatie boven de 10 vierkante meter 50% korting op de electric layers!

De verwachte levensduur van de collectoren is maar liefst 50 jaar. De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 7 á 10 jaar, dus u profiteert van minimaal 40 jaar vrije energie! Daarbij komt ook nog eens dat u duurzaam bezig. PURE WINST DUS!

Waarom boven de 10 vierkante meter? Bij deze afmeting of groter komt u in aanmerking voor subsidie. En het wordt nog mooier. Omdat er een electric layer zit onder de HONE-collector heeft u recht op een DUBBELE subsidie! Dit scheelt u dus ook nog eens extra kosten.

LET OP!: in de hoofdlijnen van de klimaatafspraken staat dat er vanaf 2025 geen subsidies meer worden verstrekt aan duurzame projecten. Zo stopt bijv. de SDE+ subsidie. Dit is dus een mooie kans om met relatief lage kosten een geweldig systeem te plaatsen. Het systeem met het hoogste rendement per vierkante meter!

Sportcomplex, kantoorpand, appartementengebouw, magazijn, showroom, winkelpand, ziekenhuis, woningen en ga zo maar door. HONE is overal toepasbaar.

Neem contact op met HONE Benlux B.V. en vraag ons systeem aan. Gebruik kortingscode: HONEWORLDGROEN en profiteer van de actie!

img HONE-Revolution-logo
 

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 15.900 groene volgers.