Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

Bedrijfsauto’s op een milieuvriendelijke manier gereinigd

De Autostomerij houdt zich sinds 2009 bezig met een nieuwe, duurzame vorm van autoreiniging. Dit wordt landelijk aangeboden, aan zowel particulieren als bedrijven. Met behulp van stoomreinigers worden significante water- en energiebesparingen ten opzichte van conventionele was methoden gerealiseerd.

De Autostomerij is een mobiele service, welke op locatie wordt uitgevoerd. Met onze stoomreinigers maken wij uw (bedrijfs)wagens glanzend schoon. Van binnen én van buiten. Door de perfecte balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk is onze stoomreiniging bijzonder krachtig, veilig en milieuvriendelijk. Stoom bespaart niet alleen veel water, ook het gebruik van (chemische) schoonmaakmiddelen wordt overbodig!

Groene Zaken Uitgelicht- Autostomerij 1

Bedrijfsauto’s

Heeft u als werkgever één of meerdere bedrijfsauto’s voor uw werknemers ter beschikking gesteld en vindt u het belangrijk dat deze auto’s van binnen en buiten schoon en fris zijn? Het is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

De Autostomerij biedt de oplossing. Wij reinigen periodiek zowel het interieur als het exterieur van uw bedrijfswagens tegen zeer interessante tarieven. Dit wordt gewoon bij u op locatie uitgevoerd, u hoeft hier dus niets voor te doen. U bepaalt zelf het tijdstip en de locatie.

Groene Zaken Uitgelicht- Autostomerij 2

Wat maakt ons uniek?

Wij komen naar u toe, dat is voor u wel zo gemakkelijk. Ervaar het gemak van complete autoverzorging bij u voor de bedrijfsdeur en geef uw medewerkers het gevoel van een nieuwe auto. Met onze stoomreinigers maken wij een auto in korte tijd glanzend schoon. 
De voordelen voor u op een rij:

  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Hygiënisch
  • Ecologisch
  • Gemakkelijk
  • Op iedere gewenste locatie

Groene Zakendeal

In samenwerking met Groene Zaken hebben wij een speciale actie opgesteld:

- Boek nu ons Pro Pakket vanaf €99,50* i.p.v. €109,50
- Boek nu ons Excellent Pakket vanaf €139,50* i.p.v. €159,50

Indien u meerdere bedrijfsauto’s tegelijk wilt laten reinigen ontvangt u 5% extra korting per pakket.
* Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op standaard personenauto’s met normaal vuil.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de duurzame mogelijkheden voor uw bedrijf of wilt u een afspraak maken? Ga naar www.autostomerij.nl/afspraak-maken en vul bij opmerkingen ‘’Groene Zakendeal’’ in of bel 0900 221 3333.

Groene Zaken Uitgelicht- Autostomerij 3

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.