Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

BOEK meervoudige winst met NIEUW WATER!

Nieuw Water is ‘s werelds eerste waterveredeling bedrijf. Door middel van geselecteerde waterveredeling methodes weet NIEUW WATER gewoon leidingwater om te zetten in echt zuiver, optimaal functionerend water, voor iedere doelstelling.

Waterveredeling wordt door Nieuw Water geïntroduceerd in NL (het woord wasserveredelung bestaat wel al in Duitsland). Het Nieuw Water assortiment omvat een selectie waterbehandelingen die in staat zijn om water op moleculair niveau te zuiveren, structureel te herordenen en de energiewaarde te herstellen of opwaarderen. Het resultaat brengt vaak een doorbraak in het oplossen van hardnekkige problemen (kalk, algen, bacteriën, microverontreinigingen), op basis van een herwaardering van de bijzondere eigenschappen van Water. Deze benadering van waterkwaliteit en de persoonlijke begeleiding in het bereiken van de gewenste doelstelling is uniek in de markt van waterbehandelingen. Deze aanpak gaat veel verder dan het plaatsen van gangbare (koolstof) filtersystemen en brengt meervoudige winst met zich mee.

Speciaal voor de Horeca en Welness sectoren is het zelfs mogelijk om (gepersonaliseerd) speciaalwaters te genereren, voor gezondheidswinst, unieke smaakeigenschappen, culinaire verfijning en chemie vrije hygiëne(!) Toch zijn dit niet de enige sectoren die kunnen profiteren van het optimaliseren en opwaarderen van leidingwater. In principe gaan alle bedrijven die met water werken er op vooruit en dit is meetbaar in besparingen, rendementsverhoging, productkwaliteit verbeteringen en probleemoplossingen.

NIEUW WATER verduurzaamt waterconsumptie. Veredeld water wordt moeiteloos geproduceerd met het lokale leidingwater (of eventueel regenwater) en de meeste methodes werken onderhoudsvrij, zelfs zonder elektriciteit. Ook de installatie en het praktische gebruik is in principe probleemloos. Door het zuiveren, revitaliseren en functionaliseren van kraanwater stijgt water in waarde en wordt winst geoptimaliseerd, zonder het milieu te belasten. Sterker nog: het water gaat er beter uit dan het er in kwam!

Nieuw Water Groene Uitgelicht1

(Leidingwater bevat allerlei micro- en macro verontreinigingen en weinig werkzame energie. Foto: Gerrit Houtschild)

Puur Water met toegevoegde waarde, dat opent perspectieven! Nodig de waterveredelaar uit voor een waterconsult, waarbij de methodes worden toegelicht en waarneembaar gemaakt. Waterveredeling is geen theorie om te geloven, het is praktijkervaring om mee te maken. Bovendien werkt (Nieuw) water vanzelfsprekend mee aan circulaire doelstellingen en het verduurzamen van uw bedrijfsprofiel.

Nieuw Water Groene Uitgelicht2

(Flessenwater gaat gepaard met grote vraagtekens en bezwaren omtrent herkomst, inhoud, kosten en impact op ons milieu. Foto: Gerrit Houtschild)

Hoe maakt uw bedrijf nu gebruik van water? Wat is uw doelstelling als u denkt aan werken met waterkwaliteit? Zijn er problemen in productie of teelt? Of wenst u het beste drinkwater voor uzelf en uw medewerkers? Wilt u ook af van duur en onduurzaam flessenwater of het gebruik van chemische middelen?

Een heel mooi voorbeeld is landgoed en fruitteeltbedrijf De Olmenhorst. Geïnspireerd door een bio-dynamisch werkende Duitse collega kiest eigenaar Florian de Clercq er voor, om het aangevoerde water voor zowel de horeca als de irrigatie te veredelen. Het gebruikmaken van gerevitaliseerd water voor irrigatie verbetert de conditie van de bodem en het wortelstelsel waardoor de fruitbomen resistenter worden. Ook wordt kalkaanslag voorkomen. Hierdoor wordt het gebruik van andere hulpmiddelen mogelijk overbodig of verminderd. Door Puur Water (ultra zuiver en gerevitaliseerd) op de kaart te zetten serveert de Olmenhorst een eigen signatuurwater met meerdere voordelen voor zowel de gast als het bedrijf. Milieuwinst wordt geboekt door wateroptimalisatie en door een drastische reductie in transport, opslag, verpakking en afvalverwerking ten gevolge van voorverpakt flessenwater.

Nieuw Water Groene Uitgelicht3

Groene Zakendeal - Welkom Waterveredelaar

Nu 3 winstpakkers bij het starten met waterveredeling in uw bedrijf of huishouden!

Start voor 5 februari 2019 met Nieuw Water Waterveredeling en ONTVANG:

1: Een vrijblijvend waterconsult 
2: 10% korting op de eventuele investering
3: Het Boek De Schoonheid van Water ~ Goud van de Toekomst als geschenk!

PURE WINST DUS!

Tijdens het WATERCONSULT kunt u kennis maken met diverse waterveredeling methodes en uw vragen stellen, de doelstelling wordt besproken en vervolgens wordt een passend advies opgesteld.
Het waterconsult is uiteraard vrijblijvend. Wanneer u niet overgaat tot een bestelling wordt 75,- in rekening gebracht. Het geschenk in de vorm van Het Boek (t.w.v. 55,-) blijft van kracht en wordt niet gefactureerd.

Het Boek De Schoonheid van Water ~ Goud van de Toekomst is 12 oktober 2018 verschenen en is het resultaat van ruim 7 jaar wateronderzoek. Deze schat aan waterkennis en diepgaande inzichten in de rol van water in het leven, vormde tevens de aanzet tot het starten van Nieuw Water.

Neem contact op met Nieuw Water en vraag het waterconsult aan. Gebruik de kortingscode: WATERVEREDELAAR en profiteer van de actie!

Logo Nieuw Water
 

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.