Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:
uitgelicht
www.groenezaken.com
In onze rubriek GroeneZaken Uitgelicht zetten wij één van onze leden extra in de schijnwerpers door te vertellen wat zij doen op het gebied van duurzaam ondernemen en hoe u hiermee uw voordeel kan doen.
--------

Nieuw voor ondernemers: goedkope 100% groene stroom van uw eigen windmolen

Duurzame energie wordt ook voor ondernemers steeds belangrijker. Maar niet iedereen weet hoe hij of zij een bijdrage kan leveren aan een duurzaam milieu. Misschien zou u wel zonnepanelen willen aanschaffen maar is uw dak niet geschikt, huurt u uw bedrijfsruimte of vindt u de investering te hoog. Dan hebben wij nu een nieuwe oplossing voor u: uw eigen stukje windmolen. U kunt 20 jaar lang gemiddeld 500 kWh groene stroom per jaar van uw eigen windmolen krijgen. Dat levert u een lagere energierekening op en een heel mooi rendement op uw investering.

Groene stroom van uw eigen windmolen

In Rouveen wordt nu de nieuwe windmolen Het Vliegend Hert gebouwd. De windmolen wordt in stukjes opgedeeld en verkocht. Die stukjes noemen we Winddelen. Voor elk Winddeel ontvangt u per jaar gemiddeld 500 kWh stroom. Omdat de stroom van uw eigen windmolen komt, weet u zeker dat die 100% groen is. En verhuist uw bedrijf binnen Nederland? Dan verhuizen uw Winddelen met u mee.

Groene Zaken Uitgelicht Lagerwey

Lagere energierekening

U investeert nu éénmalig € 192,57 exclusief btw en krijgt daar 20 jaar lang jaarlijks gemiddeld 500 kWh stroom voor. Die stroom hoeft u dan dus niet aan uw energieleverancier te betalen*. Stel u verbruikt per jaar 10.000 kWh. Dan heeft u aan 18 Winddelen voldoende om de komende 20 jaar zo goed als volledig uw eigen stroom te produceren. Beginnen met minder winddelen is natuurlijk ook mogelijk.

Uw energiecontract

Om mee te doen met Winddelen en daarmee bij te dragen aan een beter milieu is het wel nodig dat u een energiecontract heeft bij de Windcentrale. Heeft u dat nog niet? Dan regelen wij dat meteen voor u als u uw Winddelen aanvraagt. Is uw huidige overeenkomst nog niet opzegbaar? Neem dan contact met ons op zodat wij u een oplossing voor de beëindigingskosten kunnen bieden. Over uw elektriciteitstarief hoeft u zich sowieso geen zorgen te maken want dat voldoet u voor het overgrote deel met uw Winddelen. Ook het tarief voor gas is zeer scherp. Doe direct mee of neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 020 - 40 40 160.

Waarom zou u meedoen?

  • U wekt uw eigen duurzame elektriciteit op met uw eigen windmolen. Zo weet u zeker wat de herkomst is.
  • De elektriciteit die u zelf opwekt met Winddelen wordt in mindering gebracht op uw energienota. Hierdoor gaat uw rekening omlaag. Het gemiddeld rendement op uw investering is 6%!
  • Wilt u op enig moment uw Winddelen verkopen, dan kunnen wij daarin voor u bemiddelen**.

U kunt hier direct uw Winddelen aanvragen.

Bent u geïnteresseerd in Winddelen maar wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 020 – 40 40 160.

Windcentrale Logo 2019

* U betaalt wel de wettelijk verplichte Energiebelasting, Opslag Duurzame Energie en een bijdrage van gemiddeld € 23,- per jaar voor onder andere het onderhoud van uw windmolen. Ook na het betalen van deze bedragen, is het gemiddeld rendement op uw investering ongeveer 6%.
** Na 2 jaar kunt u, op de halfjaarlijkse verhandel momenten, uw Winddelen verkopen wanneer u dat zou willen. De Windcentrale kan hierin voor u bemiddelen.

--------

social-media-verticaalWilt u ook een item in GroeneZaken Uitgelicht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GroeneZaken Uitgelicht wordt verstuurd naar meer dan 14.900 groene bedrijven door heel Nederland. Tevens wordt dit item meerdere malen gedeeld op Twitter met ruim 16.000 groene volgers.