Informatie Gratis lidmaatschap GroeneZaken

Welkom op ons platform voor duurzame bedrijven. Wacht niet langer en schrijf je hier gratis in om lid te worden van het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Nederland en België. Na het inschrijven kun je een bedrijfsprofiel aanmaken waarop je aangeeft welke bedrijfsactiviteiten jouw bedrijf heeft én wat jouw bedrijf doet op het gebied van duurzaamheid.

Hoe duurzaam is jouw bedrijf?

Onze leden presenteren zichzelf op GroeneZaken aan de hand van hun milieubeleid, de wijze waarop zij hun producten en diensten produceren of welke Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen zij nastreven. Ze worden verder gekwalificeerd met andere kenmerken, zoals milieukeurmerken. Hiermee laten bedrijven zien dat ze daadwerkelijk bijdragen aan een duurzame samenleving. We geven je op deze pagina nog wat tips om een goed bedrijfsprofiel te maken.

Events, blogs en nog veel meer

Leden van ons platform kunnen (naast hun gratis bedrijfsprofiel) ook gebruik maken van verschillende diensten, zoals het promoten van hun producten, diensten, evenementen of locaties. Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

Onze partners