Onze diensten

Wij bieden onze leden diverse diensten aan om hun producten, diensten, locaties en events onder de aandacht te brengen bij onze leden en onze community. Dit doen wij door het inzetten van onze social media kanalen, artikelen en banners op onze website, maar ook zetten wij mailing in om richting ons gehele netwerk. Lid worden van Groene Zaken is geheel gratis. 

Hierbij een opsomming van de diensten van Groene Zaken:

Groene Zaken Uitgelicht

GroeneZaken Uitgelicht is een mailing waarin één van de leden op het platform GroeneZaken centraal staat. Wij versturen een mailing gaat naar ruim 14.000 groene bedrijven in Nederland die zich hiervoor hebben aangemeld. Vaak zijn dit inkopers van bedrijven of verantwoordelijke medewerkers binnen organisaties die gaan over duurzaam ondernemen of het MVO beleid.

Het doel van deze mailing is uw product of dienst kenbaar te maken, eventueel gecombineerd met een aanbieding. Daarnaast vermelden wij in de “Uitgelicht week” uw bedrijf een aantal malen via onze social media kanalen, in totaal heeft Groene Zaken ruim 20.000 volgers op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Bekijk hier een voorbeeld van één van onze Groene Zaken Uitgelicht campagnes. 

Voor prijzen en meer informatie over Groene Zaken Uitgelicht kunt u een e-mail sturen naar info@groenezaken.com

Groene Zaken Events

GroeneZaken Events is een campagne waarin u uw meeting, beurs of event extra onder de aandacht kan brengen bij een grote groep groene bedrijven in Nederland. Eén van de doelstellingen van GroeneZaken is kennis en ervaring delen, zowel online als op meetings, beurzen en bijeenkomsten. Veel bedrijven uit ons netwerk hebben vaak ook deze behoefte en willen op de hoogte blijven, waar en wanneer zij hiervoor terecht kunnen.

Bekijk hier een voorbeeld van één van onze Groene Zaken Event campagnes.
Bekijk hier alle Groene Zaken Events.

Voor prijzen en meer informatie over Groene Zaken Events kunt u een e-mail sturen naar info@groenezaken.com

Groene Zaken Deals

Als bedrijf kunt u via ons een Groene Zakendeal aanmaken, door bijvoorbeeld d.m.v. een collectieve korting, een extra product te leveren of een ander voordeel te bieden. GroeneZaken promoot de deals via banners op het platform van GroeneZaken, via social media en via mailing naar ons hele netwerk.

Bekijk hier een voorbeeld van een Groene Zakendeal.
Bekijk hier alle huidige Groene Zakendeals.

Voor prijzen en meer informatie over Groene Zakendeals kunt u een e-mail sturen naar info@groenezaken.com

Groene Zaken Blogs

In ons item GroeneZaken Blog schrijven wij artikelen over duurzame bedrijven, producten, diensten en events. Wilt u ook een Groene Zaken Blog over uw bedrijf of event? Neem dan contact met ons op via info@groenezaken.com.

Bekijk alle Groene Zaken Blogs

Groene Zaken Locaties

Groene Zaken Locaties is een mailing waarin wij één MVO locatie extra onder de aandacht brengen bij een grote groep groene bedrijven in Nederland. Veel bedrijven uit ons netwerk vergaderen extern of organiseren meetings. Wij willen juist die locaties die bekend staan als MVO locaties onder de aandacht brengen bij ons netwerk. Locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens.

Groene Zaken Locaties verzorgen wij samen met Locaties met meerwaarde.

Bekijk hier een voorbeeld van een Groene Zaken Locatie mailing.

Voor prijzen en meer informatie over Groene Zaken Locaties kunt u een e-mail sturen naar info@groenezaken.com

Groene Zaken Partners

GroeneZaken maakt groene bedrijven zichtbaar en stimuleert onderlinge samenwerking en innovatie. Aangesloten ondernemingen zijn bij GroeneZaken onderdeel van een groot en groeiend groen netwerk. GroeneZaken wil de marktkansen, op het gebied van schone en innovatieve business, van groene ondernemingen vergroten.

Om dat mogelijk te maken, werkt GroeneZaken samen met partners.

Klik hier voor meer informatie over onze partnerships of stuur een e-mail naar 

info@groenezaken.com

Onze partners