Onze diensten

Groene Zaken brengt groene producten, evenementen, diensten en locaties onder de aandacht. Dit doen wij op verschillende manieren. Door het publiceren van artikelen op onze website en het inzetten van onze social media kanalen, het plaatsen van banners op onze website én door mailings te sturen naar ons grote groene netwerk. Lid worden van Groene Zaken is overigens geheel gratis. Wil je meer weten over onze bereik en onze tarieven, download dan onze factsheet.

Dit zijn de diensten die wij aanbieden:

✔ Groene Zaken Uitgelicht

Groene Zaken Uitgelicht is een mailing waarin telkens één van onze leden centraal staat. Wij versturen de mailing naar de ruim 10.000 groene bedrijven in Nederland. Vaak zijn de ontvangers van de mail inkopers van bedrijven of medewerkers binnen organisaties die verantwoordelijk zijn voor duurzaam ondernemen of het MVO beleid.

Het doel van Groene Zaken Uitgelicht is om uw product of dienst zichtbaar te maken, eventueel gecombineerd met een aanbieding. De mailing zal ook als artikel gepubliceerd worden en deze zullen delen met ons social media netwerk van ruim 20.000 volgers op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Bekijk hier een voorbeeld van één van onze Groene Zaken Uitgelicht campagnes.
Voor prijzen en meer informatie over Groene Zaken Uitgelicht kun je een e-mail sturen naar info@groenezaken.com

✔ Groene Zaken Events

Groene Zaken Events is een campagne waarbij uw evenement, meeting, congres of beurs, breed onder de aandacht wordt gebracht bij een grote groep groene bedrijven in Nederland. Eén van de doelstellingen van Groene Zaken is om zoveel mogelijk kennis en ervaring te delen. Online, maar ook tevens dit soort events. Veel bedrijven in ons netwerk hebben dezelfde behoefte en willen graag op de hoogte blijven. Via Groene Zaken Events blijven onze leden actueel geïnformeerd welke evenementen zij kunnen bezoeken.

Bekijk hier een voorbeeld van één van onze Groene Zaken Events campagnes.
Bekijk hier alle Groene Zaken Events.

Voor prijzen en meer informatie over Groene Zaken Events kun je een e-mail sturen naar info@groenezaken.com

✔ Groene Zaken Deals

Met Groene Zaken Deals promoten wij voor een bepaalde periode jouw product of dienst. Vaak gaat dit gepaard met een actie, bijvoorbeeld aan een collectieve korting, maar dit kan ook een ander voordeel zijn.
Groene Zaken promoot de deals via banners op het platform van Groene Zaken, maar ook via social media en eventueel in een mailing. De minimale duur van de promotie van een Groene Zaken Deal is 3 maanden.

Bekijk hier een voorbeeld van een Groene Zaken Deal.
Bekijk hier alle huidige Groene Zaken Deals.

Voor prijzen en meer informatie over Groene Zaken Deals kunt u een e-mail sturen naar info@groenezaken.com

✔ Groene Zaken Blogs

Bij Groene Zaken Blogs delen wij artikelen over duurzame bedrijven, producten, diensten en events. Wil je zelf een Groene Zaken Blog schrijven of wil je dat wij dat voor jou doen? Over jouw duurzame bedrijf, jouw product, dienst of event? Dat kan! Neem contact met ons op via info@groenezaken.com.

Bekijk hier alle Groene Zaken Blogs

✔ Groene Zaken Locaties

Groene Zaken Locaties is een speciale mailing waarin wij telkens één MVO locatie, specifiek onder de aandacht brengen. Veel bedrijven uit ons netwerk vergaderen extern of organiseren meetings. Daarom willen wij specifiek MVO locaties onder de aandacht brengen bij ons groene netwerk. Locaties met aandacht voor natuur, cultuur en mens. Groene Zaken Locaties organiseren wij samen met Locaties met meerwaarde.

Bekijk hier een voorbeeld van een Groene Zaken Locatie mailing.

Voor prijzen en meer informatie over Groene Zaken Locaties kun je een e-mail sturen naar info@groenezaken.com

✔ Groene Zaken Partners

Groene Zaken maakt groene bedrijven zichtbaar en stimuleert onderlinge samenwerking en innovatie. Aangesloten ondernemingen zijn bij Groene Zaken onderdeel van een groot en groeiend groen netwerk. Groene Zaken wil de marktkansen op het gebied van schone en innovatieve business, van groene ondernemingen vergroten.

Om dat mogelijk te maken, werken wij samen met partners. Deze partners bieden wij een geheel jaar extra aandacht richting onze leden en ons netwerk.

Klik hier voor meer informatie over onze partnerships of stuur een e-mail naar info@groenezaken.com

Onze partners