WINACTIE! WIE GUN JIJ DEZE RETULP?

Je gunt iemand een leuk en duurzaam cadeau, wat leuk!

Het is vrij simpel. Je bent waarschijnlijk op deze pagina teruggekomen via een post op social media. Like of deel dat bericht en stuur een e-mail naar info@groenezaken.com Ên vertel wie jij zo'n duurzame fles gunt. Zet er ook even het adres van diegene bij en voor 1 november maakt zij of hij kans om ÊÊn van de Retulp Flessen te winnen.

Heel veel succes!

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Over Retulp

Als je eerder naar Retulp hebt gezocht weet je dat onze missie is om wegwerp producten te voorkomen. Om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken leveren we duurzame producten waarmee een levensstijl zonder zonder verspilling (of in ieder geval een minder verkwistend) aantrekkelijk te maken. Milieuvriendelijke geschenken geven (bijvoorbeeld voor kerst of verjaardagen) is een van de manieren waarop we een afvalvrije levensstijl willen stimuleren.

Als je niet bekend bent met Retulp is het ons doel om producten te leveren die goed zijn voor jezelf, een ander en de planeet. Je hebt een duurzaam en handig product in handen, doneert 1000 keer de inhoud aan liters water aan ontwikkelingslanden en zorgt ervoor dat je geen afval naar stortplaatsen of verbrandingsovens stuurt. In plaats daarvan minimaliseer je de impact door biologisch afbreekbare, composteerbare, herbruikbare producten of milieuvriendelijke geschenken te kopen! Om je vast een handje op weg te helpen hebben we een samenstelling gemaakt van duurzame kerstgeschenken. Laat het ons weten als je graag een Retulp pakket wilt schenken die er niet tussen staat of als je bijvoorbeeld een andere kleur wilt. Wij denken graag met je mee!

Retulp levert trouwens aan bedrijven, winkels en consumenten. Ze hebben een breed assortiment aan drinkflessen, thermosflessen en lunchproducten. Met zorg is er een selectie van bedrukte- en onbedrukte kerstpakketten samengesteld.

Onze partners