Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Allmotive B.V.

Adres
Klavermaten 26
7472 DD Goor
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Allmotive is importeur voor CityTransporter in de Benelux. De CityTransporter is duurzaam, compact en prijsbewust.

In de gewichtsklasse tot 2500 kg is de technologisch geavanceerde CityTransporter hét antwoord op de groeiende vraag naar milieuvriendelijke en economisch aantrekkelijke bedrijfsvoertuigen.

De veelzijdige CityTransporter modellen kunnen worden uitgevoerd met verschillende zuinige en milieubewuste motoren. Bijvoorbeeld 100% elektrisch of op GroenGas.

Een groot aantal carrosserievarianten voor alle mogelijke functies maken deze compacte bedrijfswagens praktisch en multifunctioneel.

Met standaard twee jaar garantie (zonder kilometerbeperking!) en ongekende service is de CityTransporter de beste en meest prijsbewuste keuze in duurzame mobiliteit.

citytransporter

Milieubeleid

Allmotive heeft in zijn showroom haar activiteiten geopend in het meest milieubewuste automotive pand van Nederland in Goor. Geïnteresseerden uit Europa en vooral uit de Benelux kunnen hier kennis maken met alle modellen en bijbehorende producten van Allmotive.

Klavermaten nummer 26 in Goor staat alom bekend als een zeer duurzaam utiliteitsgebouw. Het is zo milieuvriendelijk omdat het voldoet aan de strenge eisen die hiervoor door de overheid worden gesteld. Zo weet het een reductie in energieverbruik te realiseren van meer dan 30%, is er alleen FSC gekeurd hout gebruikt bij de bouw van het gebouw en worden er in het dagelijks gebruik vergaande waterbesparende maatregelen getroffen.

Om tot een significante energiebesparing te komen is er in dit pand gebruik gemaakt van een warmtepompsysteem met verticale bodemwarmtewisselaars. Een gesloten buizensysteem in de bodem benut de warmte van de door de zon verwarmde bodem. De vloeistof die door de buizen loopt, wordt hiermee verwarmd en vervolgens gebruikt om de verschillende ruimtes mee te verwarmen.

Een secuur uitgebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning zorgt ervoor dat de warme binnenlucht die geventileerd wordt, hergebruikt wordt om de vers binnenkomende lucht tot de gewenste temperatuur te verwarmen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van HR-glas, energie-efficiënte verlichting en hoogwaardige isolatie. Al met al is er een Energie Prestatie Coëfficiënt gerealiseerd die met 2,1 ruim onder de eis van de in 2009 gestelde eis van 2,6 ligt.

Allmotive heeft duurzaamheid hoog in vaandel staan.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar:
Branche: Mobiliteit