Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

AV Outlet.nl

Adres
Waterwolf 28
6681 TJ Bemmel
Contactgegevens
06-22583470

Bedrijfsprofiel

AV-Outlet.nl is specialist op het gebied van gebruikte en/of vrijwel nieuwe vergaderapparatuur. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment met

* VERGADERTELEFOONS

* VIDEOCONFERENCING APPARATUUR

* SMARTBOARDEN en diverse aanverwante producten

* VERHUUR van alle soorten vergaderapparatuur

Wij verkopen onze producten met de service en garantie van de specialist maar tegen een fractie van de nieuwprijs! Dus waarom veel meer uitgeven dan nodig wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor uw vergaderzaal of boardroom? Bel of mail voor een goed advies.

VERGADERTELEFOONS

Ons assortiment vergadertelefoons bestaat uit zowel analoge als IP toestellen van o.a. de merken Polycom, Konftel, Cisco en Avaya. Vrijwel elk type hebben we op voorraad en van veel toestellen ook grotere aantallen. Analoge toestellen worden geleverd met liefst 24 maanden garantie. Dat is langer dan de fabrikant biedt bij een nieuw toestel!

Bent u op zoek naar een goede hoogwaardige maar ook betaalbare vergadertelefoon? Bel of mail voor een offerte. U kunt bij ons ook uw oude toestel inruilen, zodat deze niet op de afvalberg belandt.

VIDEOCONFERENCING / VIDEOCONFERENTIE

De laatste jaren zijn Skype en Lync gemeen goed geworden. Vergaderen met beeld en geluid is voor velen nu heel gewoon. Kwalitatief is er vaak nog wel een hoop te verbeteren met "echte" videoconferencing. Dan beschikt u over een hoogwaardige camera, uitstekend geluid en een betrouwbare en veilige verbinding. U wilt toch niet dat iedereen zo maar kan meekijken?

Traditionele videoconferencing heeft daarom nog steeds een belangrijke rol en veel bedrijven willen naast de Lync en Skype optie voor individueel gebruik ook een echte videoconferencing oplossing in hun boardroom of vergaderzaal. De nieuw prijzen van apparatuur zijn echter niet mals en vandaar dat wij met ons aanbod van gebruikte apparatuur aan een belangrijke vraag uit de markt kunnen voldoen: hoogwaardige oplossingen tegen een fractie van de nieuwprijs. Ook weten veel Audiovisuele (AV) bedrijven ons te vinden voor vervanging, aanvulling of reparatie van apparatuur van hun vaste klanten. Zo dragen we bij aan een langer economisch gebruik van deze kostbare apparatuur en verminderen we de afvalberg.

AV-Oulet.nl biedt een grote diversiteit aan systemen van alle grote merken zoals Cisco (was vroeger Tandberg), Polycom en LifeSize. Wij leveren en installeren op locatie.

SMARTBOARDEN

Vrijwel elk schoollokaal of universiteitszaal in Nederland beschikt over interactieve borden voor onderwijs en presentatie. In de zakelijke markt kom je deze oplossingen nog altijd minder frequent tegen, al zorgt de instroom van jongeren met gebruikservaringen wel voor een toename. AV-Outlet.nl levert Smartboarden, beamers maar ook interactieve LCD/LED schermen aan bedrijven, hotels en vergadercentra. Het betreft in de meeste gevallen gebruikte apparatuur van het merk Smart, de marktleider op dit terrein. Wij bieden een complete oplossing dus inclusief montage en software.

Dankzij de grote afmetingen van de traditionele Smartboarden zijn deze nog altijd zeer concurrerend ten opzichte van de nieuwste LCD schermen met interactieve laag, 77inch of 87inch is daarbij de norm. Bel of mail voor een advies en offerte.

OVERIG

In onze categorie Overig vindt u diverse andere AV-gerelateerde zaken, zoals Document Camera's van WolfVision en anderen. Dit zijn zeer gespecialiseerde apparaten voor het realtime digitaal opnemen en weergeven van voorwerpen en documenten op een groot scherm, allereerst bij vergaderingen of videoconferencing maar ook bij bijvoorbeeld een veiling of productdemonstratie.

In ons assortiment vindt u ook meubels voor het verrijdbaar opstellen van grote schermen (plasma trolley, of LCD-trolley), muur montage van schermen etc. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte oplossingen

VERHUUR

Bent u op zoek naar één van de bovengenoemde oplossingen maar niet voor permanent gebruik maar slechts voor een dag, een congres of andere gelegenheid? Bij ons kunt u ook terecht voor huur van zo'n systeem of oplossing, eventueel inclusief levering op locatie en installatie. Vraag naar de tarieven en mogelijkheden.

 

Milieubeleid

Allereerst passen de producten waarin wij handelen al uitstekend in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en bieden ze een concrete invulling aan het terugdringen van de CO2 voetstap van uw bedrijf.

Videoconferencing en vergadertelefonie zijn beide gericht op vergaderen op afstand, dus het elkaar ontmoeten zonder eerst te reizen. Talloze autoritten en vluchten worden gemaakt om daarna slecht één of twee uur in een vergadering door te brengen. Al dat reizen kost veel kostbare tijd en energie en het draagt bij aan de grote CO2 uitstoot. Een deel van die vergaderingen zou ook op afstand kunnen worden gevoerd dus met behulp van videoconferencing en/of vergadertelefonie. Bijna elke organisatie kan zo heel veel tijd en energie besparen en daarmee kosten reduceren terwijl men tegelijk een serieuze bijdrage levert aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

AV-Outlet richt zich op het inkopen en verkopen van gebruikte vergaderapparatuur. Zo zorgen we voor een veel langer economisch gebruik van kostbare apparatuur met hoogwaardige grondstoffen. Waar de reguliere AV-bedrijven liever telkens weer nieuwe systemen verkopen en de oude apparatuur toegevoegd kan worden aan de afvalberg, kopen wij deze systemen juist in voor een tweede leven. Ook kunnen we met onze uitgebreide voorraad bedrijven die apparatuur willen uitbreiden voorzien van gelijkwaardige systemen zodat ze niet direct gedwongen worden tot aanschaf van weer een nieuwe generatie dure apparatuur. Tenslotte kunnen wij ook systemen repareren waar de norm toch meestal vervanging is en zorgen zo voor een groene en milieuvriendelijke oplossing. 

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2007