Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Beauty by Nature

Adres
Kameelstraat 13
1531 EJ Wormer
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Ik wil me even voorstellen, mijn naam is Ellen Bregten en ik ben huidspecialist. ruim 12 jaar geleden ontstond mijn wens om een Schoonheidssalon op te starten , waar alleen gewerkt zou worden met met natuurlijke producten, met oog voor milieu (de term duurzaam kon ik toen nog niet). Het zaadje was geplant en na gedegen onderzoek starte ik 10 jaar geleden mijn bedrijf. Door mijn werkwijze veranderde er veel. Een nieuwe leefstijl en steeds meer nieuwe inzichten zorgde er voor dat ik gekomen ben tot onderstaande richtlijnen:

Ieder mens is uniek.
Uiterlijk en innerlijk zijn met elkaar verbonden.
Behandel mens, dier en milieu met respect.

Deze richtlijnen zijn de pijlers van mijn bedrijf, en zal u terug vinden in elke behandeling en/of product binnen mijn salon.

Milieubeleid

Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, dat staat centraal. Samen met mijn klanten wil ik mijn steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom kies ik voor (Nederlandse) bedrijven/producten die gebruik maken van duurzame verpakkingen, karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en recyclebaar Resistence Covering Safety Glass. Zo houden we onze Milieu Voetafdruk zo klein mogelijk. Kies bewust! Met het unieke safety glas bieden onze producten een wetenschappelijk bewezen langere houdbaarheid. Zo hoeven we minder conserveringsmiddelen toe te voegen aan onze producten. En dat komt weer ten goede aan een gezonde opbouw van jouw huid!

In de salon voer ik mijn behandelingen zo bewust mogelijk uit, ecovriendelijke schoonmaakmiddelen, bio-cotton wegwerpartikelen, geen waterverspilling, onnodig gebruik van plastic, vegan producten.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2008
Keurmerken