Afvalbonus.nl

Adres

Ronde Tocht 42
1507 CK Zaandam

Telefoon 075 6141845

Website http://afvalbonus.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wat heeft u thuis nog liggen in een la, in de schuur of op zolder? Een mobiele telefoon, opladers, een pick-up, een videospeler, dvd speler, föhn, boxen, een oude computer, laptop, discman, beeldscherm, televisie, printer… en ga zo maar door. Deze verborgen spullen lopen een groot gevaar om uiteindelijk via het normale huisvuil weggegooid te worden, erg verspillend en slecht voor het milieu.

Veel beter zou het zijn om “bronscheiding” toe te passen. Het is ons doel om deze “onzichtbare” afvalberg zichtbaar te maken en bij de bron te scheiden. Wij proberen u bewust te maken van verborgen afval, waarbij we u graag motiveren om uw elektronische afval (e-waste), zonder dat het u teveel moeite kost, ter recycling aan te bieden. Onze slogan luidt dan ook: Uw overbodige spullen zijn geld waard, maar een schoon milieu is onbetaalbaar!

Wij maken het u gemakkelijk en geven een vergoeding voor uw overbodige apparatuur. Ook uw oude kleding heeft nog waarde, lever bij ons in, u ontvang een mooie vergoeding en wij zorgen dat de spullen goed terecht komen!

Kent u iemand die geholpen moet worden met het opruimen van veel elektrische apparaten en/of kleding vanwege een verzamelwoede/verzamelzucht? Wij helpen u graag met het afvoeren van deze spullen! Bel 075-6141845 of stuur een mailtje naar info@afvalbonus.nl om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @afvalbonus

Onze partners