Boedels&Co.

Adres

IJburglaan 509A
1087 BE Amsterdam

Telefoon 0624625309

Website http://www.boedelsenco.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Boedels & Co is een dienstverlendend bedrijf gespecialiseerd in vakkundige woningontruiming, het opruimen van inboedels of huizen en het organiseren van verhuizingen.

Boedels & Co kan van dienst zijn door dit werk geheel of gedeeltelijk uit handen te nemen.

Boedels & Co is een klein familiebedrijf, opgericht door Dorus en Minke Nelissen, broer en zus. Door te werken met een klein team van vaste medewerkers, kunnen zij een hoge kwaliteit waarborgen en gaan zij op een zorgvuldige, transparante, zeer efficiënte en discrete manier te werk.

Bij een woning ontruiming worden waardevolle goederen en meubels, indien gewenst, geveild of verkocht. Boedels & Co heeft hier een uitgebreid netwerk voor. Van veilinghuizen en antiquairs tot vintage experts en tweedehands winkels. Uiteraard is de opbrengst van eventuele veiling of verkoop geheel voor de opdrachtgever.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Boedels & Co geeft zoveel mogelijk meubels en spullen een tweede leven. Er wordt intensief samengewerkt met bedrijven, kringloopwinkels en goede doelen.

Het uitgangspunt is om zo veel mogelijk spullen te hergebruiken, te recyclen en zo min mogelijk weg te gooien.

Afval wordt gescheiden afgevoerd: textiel, glas, papier, karton, chemisch afval, metalen, oud ijzer, bouwafval en groenafval.

Twitter @boedelsenco

Onze partners