De Groene Schilder

Adres

Limpe Hagingastraat 4
9621 BS Slochteren

Telefoon 0598433911

Website http://degroeneschilder.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Over Schildersbedrijf Schilderstotaal

Beschrijving en activiteiten

Kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid, gecombineerd met maatschappelijk en milieubewust ondernemen dat is waar schildersbedrijf Schilderstotaal uit Slochteren voor staat.

De naam Schilderstotaal is gekozen omdat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden en daarmee een beroep kunnen doen op alle facetten van het werk waarvoor wij zijn opgeleid.

Wij zijn specialisten in onderhoudsschilderwerk in de ruimste zin van het woord, maar maken ons daarnaast ook sterk om dat met het oog op het milieu zo verantwoord mogelijk te doen. Daarom wordt er door ons naast de synthetische materialen zo veel mogelijk met natuurverf op basis van lijnolie en mineralen gewerkt.

U kunt bij ons terecht voor al uw binnen en buiten schilderwerk, wandafwerking en ambachtelijk schilderwerk. Tevens leveren en plaatsen wij diverse glassoorten, adviseren wij u graag en kundig over het kleurgebruik voor uw woning en zijn ook deelvervangingen van uw kozijnen voor ons geen probleem.

"Voor een beter milieu staan we samen sterk.., óók in schilderwerk!"

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


WIj zijn partner van MVO Nederland, met als doel het nastreven van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit betekent dat bij alle bedrijfsbeslissingen niet alleen het effect op de winst telt, maar dat ook de gevolgen voor mensen binnen en buiten het bedrijf en het milieu een zwaarwegende rol spelen.

  • Bij alle bedrijfsbeslissingen streven wij naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit. 
  • Wij streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dit doen wij door o.a. de milieubelasting, het energiegebruik en de CO2-uitstoot zo veel als kan te reduceren, en waar mogelijk volledig schoon te werken.
  • Wij bevorderen de vitaliteit, inzetbaarheid en ontwikkeling van onze medewerkers.
  • Wij streven in onze personeelssamenstelling naar diversiteit in geslacht, herkomst, cultuur en leeftijd.
  • Wij creëren kansen voor groepen die het op de arbeidsmarkt moeilijk hebben.
  • Wij letten bij het inkopen van producten en diensten sterk op de sociale en milieu- aspecten die bij de productie, het transport en het gebruik een belangrijke rol spelen en maken daarover afspraken met onze leveranciers en afnemers.
  • Wij zoeken voortdurend naar nieuwe kansen op het gebied van duurzame producten en diensten.
  • Wij staan open voor samenwerking en partnerschappen en zijn bereid kennis en ervaringen actief te delen.
  • Wij leveren een bijdrage aan de leefbaarheid in de plaats of regio waarmee wij zijn verbonden.
  • Wij formuleren periodiek nieuwe MVO-doelen, geven over de vorderingen eerlijke en heldere informatie en zijn bereid hierover met belanghebbenden in overleg te treden

Wij zullen hierover, door middel van een jaarverslag, laten zien welke stappen wij hebben ondernomen en wat voor  positieve gevolgen dat zal hebben voor ons bedrijfsvoering.

Onze partners