Ecopublishers

Adres

Handelsweg 2
2420 AA Nieuwkoop

Telefoon 0172-520020

Website http://ecopublishers.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De juiste boodschap voor de juiste klant
database publishing + web to print + variable data printing + printing on demand.

Ecopublishers is een studio, gespecialiseerd in de realisatie van dynamische opmaak concepten. Database Publishing (DPB). In de kern van onze dienstverlening ontwikkelen wij templates welke we vervolgens koppelen aan verschillende databases. (Digital Asset Management, Product Information Management, CRM)

No-waste communicatie filosofie
Door communicatie beter af te stemmen op het profiel van de doelgroep verhogen we de relevantie. Dit werkt respons verhogend en reduceert communicatie waste. Dit proces is vrijwel alleen mogelijk als we de benodigde informatie automatisch vanuit een database kunnen genereren en opmaken.

Samenwerking is misschien wel de belangrijkste kracht van Ecomediasolutions. Onze klantkennis en expertise om projecten op een goede manier te managen, maken het mogelijk dat we de specifieke deskundigheid bij de juiste partijen kunnen onderbrengen. Ecomediagroep functioneert daarbij als hoofdaannemer.

Duurzaam ondernemen
Alles wat er bij Ecomediagroep gebeurt, heeft als uitgangspunt duurzaam ondernemen. Voor onze productie gebruiken we geen schadelijke oplosmiddelen (solvent-vrij), drukken we uitsluitend met bio-inkten op FSC gecertificeerde papiersoorten. Of we gebruiken Stone Paper. Een papier gemaakt van steenafval.
 Alle materialen, alsmede de productie is volledig CO2-neutraal. We verkrijgen onze energie van Pure Energie: 100% groen en uitsluitend van Nederlandse bodem. Het gehele pand is voorzien van led verlichting en het autopark is volledig elektrisch.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @Ecodrukkers

Onze partners