Gelderland Energie

Adres

Nicolaas Beetsstraat 18
6824 NN Arnhem

Telefoon 085-7500030

Website http://gelderlandenergie.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Gelderland Energie & Groene energie

Warmte en licht zijn een eerste levensbehoefte. Ook willen we rekening houden met de volgende generatie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Maar wel met lage vaste lasten. Het is allemaal mogelijk bij Gelderland Energie! Voor het bedrijf en voor de medewerkers. Voor jouw vereniging en haar leden. En zeker voor thuis!

Nog groener wordt het als je naast de voordelige groene stroom zonnepanelen plaatst. Daar helpen we je graag bij. Net zo als met de laadpalen voor de elektrische auto en fiets. En voordelige verlichting met LED.

Kortom, ben je je bewust van je omgeving? Wil je verantwoord en voordelig leven? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Neem contact op met Gelderland Energie en wij helpen je om duurzaam de toekomst in te gaan.

 

 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Bij Gelderland Energie staat u centraal. Wij gaan voor u op zoek naar het voordeligste tarief. Dat doen we bij betrouwbare energieleveranciers.

Omdat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat krijgt u altijd 100% groene stroom.
Gelderland Energie controleert voor u de jaarafrekening van uw huidige leverancier op verborgen kosten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de overgang naar uw nieuwe leverancier kosteloos en naadloos verloopt. U merkt daar niets van.
Als u een vraag of een probleem heeft ontvangt u binnen 24 uur van Gelderland Energie antwoord. Gelderland Energie werkt volledig transparant, wij kennen geen verborgen kosten.

Klantvriendelijkheid en een hoog serviceniveau zijn de ankers van ons bedrijf. Daarom is er altijd persoonlijk contact en werken wij niet met callcenters.
Bent u overtuigd en/of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Gelderland Energie of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan.
Gelderland Energie berekent hoeveel u kan besparen en zoekt voor u naar de energieleverancier die het beste bij u past.

Twitter @Gldenergie

Onze partners