Grills and Stoves

Adres

Kanaaldijk 11
8355 VJ Giethoorn

Telefoon 06 10260208

Website http://www.grillsandstoves.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Grills and Stoves is importeur van onderscheidende merken welke via dealers in de Benelux / Europa verkocht worden. Ons merken sluit naadloos aan in verschillende segmenten. Duurzaamheid, vernieuwing, onderscheidend vermogen en design zijn enkele kreten die van toepassing zijn.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Ons kernassortiment bestaat uit producten/merken welke bijdragen aan een beter mileu en leefomgeving.

ENVIROFIT clean cookstoves - voor deze Amerikaanse fabrikant verzorgen wij de Europesche markt. Wij zijn het eerste bedrijf welke clean cookstoves ( rocket stove principe ) proffesioneel geintroduceerd hebben.

COOX -  Onder dit merk wordt het verhaal verteld van de "silent killer" in landen rond de evenaar. In combinatie met HIER en het Bixfund wordt een bedrag van elke verkochte stove gedoneerd in derde wereldlanden.

Kupilka Fins servies - De fabrikant van Kupilka is marktleider op oa. ontwikkeling en verkoop van duurzame composiet kunststoffen. Kupilka is een duurzaam servies wat is gemaakt van 50% houtsnippers en 50% thermoplastics.

Firestarter en Syttis - Vernieuwende vuur aanmaak systemen. Maak met één aanmaak bol op een duurzame manier je openhaard, kachel, vuurplaats, AGA, Big Green Egg of kampvuur aan. Geen petrochemische toevoegingen. Lange brandtijd en onderscheidend in vorm en verpakking.

Onze partners