Handelshuis Atlantis BV

Adres

Willemsoord 66
1781 AS Den Helder

Telefoon 0223-612062

Website http://www.atlantishandelshuis.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wat is het Atlantis Handelshuis?

Wij van Het Atlantis Handelshuis in Den Helder zijn op een missie, wij zijn een groothandel in maatschappelijk verantwoorde producten. Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van streek- biologische- en ecologische producten, fairtrade artikelen in de algemene zin van fair, duurzame en innovatie producten, alternatieve energie-opwekkers en energiebesparende materialen. Wij voorzien in de vraag van bedrijven, overheden en instellingen naar maatschappelijk verantwoorde producten."

Samen met onze Handelspartners veroveren wij Nederland met EERLIJK WAAR,

Wat verkoopt het Atlantis Handelshuis?

"Het Atlantis Handelshuis verkoopt biologische- en streekproducten, van groente en kaas tot alle vernieuwende producten op het gebied van milieuvriendelijk in het algemeen, niet giftige - Biologisch afbreekbare producten als niet giftige koelvloeistof, composteerbaar verantwoord eet- en drinkgerei (niet van maïs e.d.) Biologische voeding, Duurzaam gevangen vis uit Noordzee en Waddenzee, Beter Leven en Texels weidevlees, alle emissievrije producten, verder adviseert zij bedrijven en overheden in hun weg naar verduurzaming."

Wie zitten erachter het Atlantis Handelshuis?

"Achter het Atlantis handelshuis zitten 4 duurzaam denkende en handelende mensen, allen bezig met verbetering van onze samenleving op het gebied van eerlijk waar. Schone voeding, schoon transport, duurzame energieopwekking, eerlijke handel."

Duurzaam/Innovatief?

Het Atlantis Handelshuis is duurzaam/innovatief omdat het zich uitsluitend bezighoudt met ''duurzame activiteiten"  Voor ons geen eigen verkoop- en productieruimten, opslagloodsen, transportmiddelen.  Productie begint als de klant bestelt, dus hebben we bijna geen voorraden en leveren altijd super verse waar. De bestellingen worden geclusterd en bezorgd door onze handelspartners die op de betreffende route zitten, dus minder emissie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Het Atlantis Handelshuis 'nudged' door producten en diensten te leveren die in de gemeenschap nog nauwelijks aanwezig zijn op het gebied van lekker, leuk, veilig voor de mens, dier en de aarde. Ook zoeken wij met de klant, indien gewenst, naar milieuvriendelijke producten en activiteiten, liefst zoveel als mogelijk uit eigen streek. Samen met onze handelspartners kunnen we (haast-niet te bescheiden!) iedere M.V.O. wens van onze klanten inwilligen.

Twitter @ATLANTIS_HH

Onze partners