Ledlux | LED verlichting en verlichtingsscans

Adres

Henk Cornelisstraat 17
9713 WJ Groningen

Telefoon 0503641966

Website http://www.ledlux.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Veel ondernemers willen duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De intentie om energie te besparen is bij alle ondernemers aanwezig alleen ontbreekt vaak de handvaten om een duurzaamheidsslag te maken. Wellicht kan Ledlux u hierbij helpen.

Ledlux is aanbieder van professionele LED verlichting en verlichtingsscans. Wij worden betrokken bij projecten vanuit architecten, interieurbouwers of technische installatiebureau's. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij een breed pakket aanbieden die geschikt is voor specieke lichtprojecten.

 

Professionele LED verlichting en verlichtingsscans

Het ruime assortiment LED verlichting bestaat uit A-merken als Megaman, Philips, Osram, Verbatim en Panasonic. Vele LED lampen, LED armaturen en randapparatuur behoort tot het aanbod. Dankzij onze kennis, in combinatie met een breed gamma, is een perfect aanbod mogelijk die aansluit bij specifieke wensen voor lichtprojecten.

 

Onafhankelijk advies voor energiebesparing

Een verlichtingsscan biedt ondernemers de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de besparingsmogelijkheden in hun specifieke situatie. Een locatiebezoek en een inventarisatie maakt het mogelijk om alle variabelen te verzamelen voor een onafhankelijk en transparant adviesrapport. In het adviesrapport wordt de situatie van de ondernemer uitvoerig beschreven. Ondersteund door berekeningen en productadvies ontvangt een ondernemer een duidelijk rapport met de mogelijkheden. 

 

Neem contact op voor advies

Ledlux is in haar advies niet merk-gebonden. Dit resulteert in onafhankelijk lichtadvies die aansluit bij de wensen van de gebruiker. Een ondernemer met een fabriekshal of een kledingzaak met halogeenspots? Beide ondernemers zijn welkom voor advies voor het toepassen van professionele LED verlichting en hiermee significant energie te besparen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Ledlux kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw duurzame ondernemingsdoelstellingen. Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wilt u een duidelijk duurzaam signaal afgeven aan uw klanten en relaties? En staat energiebesparing hoog op de agenda binnen uw milieubeleid?

Informeer naar de mogelijkheden om energie te besparen door middel van LED verlichting. Grote besparingen zijn hiermee mogelijk zonder ingrijpende veranderingen.

Onze partners