Meesters De Koeijer

Adres

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand

Telefoon 0113 - 577 220

Website http://www.roegiersdekoeijer.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Schilder en glaszetter in Zeeland

Roegiers de Koeijer is een glas en schildersbedrijf gespecialiseerd in service en onderhoud, binnen en buiten.

Met zo’n 80 medewerkers onderhouden wij vastgoed aan de binnen en buitenkant. Wij schilderen vooral middels Just In Time Onderhoud (JITO). Onderhouden juist op tijd. Niet te laat zodat kosten te hoog worden, maar zeker ook niet te vroeg waardoor onnodig kosten worden gemaakt. U kent het wel. de vraag die wij vaak voorgelegd krijgen is mijn huis moet geschilderd worden. Vaak klopt dat dan ook, echter in de meest voorkomende gevallen is het slechts 60% van de onderdelen die onderhoud behoeven. Door onze zeer ruime ervaring in langdurig onderhoud van vastgoed kunnen wij dan ook een maatwerkadvies geven voor elk budget.

Naast het onderhoud verrichten we uiteraard ook interieurschilderwerkzaamheden waarbij we prachtige wandafwerkingen zeker niet uit de weg gaan. Indien wenselijk kunnen wij u helpen met kleur en materiaaladvies voor uw complete interieurplan. In onze werkplaats beschikken we over een spuitcabine van 64 m2. Hier kunnen we hout gronden, maar ook hoogglans lak spuiten. Van Kozijnen tot keukens, van klein meubilair tot binnendeuren.

Beglazing leveren en plaatsen we in de gevel, maar ook in het interieur als hardglazen deuren, wanden, puien enz. HR++ isolatieglas, al dan niet voorzien van veiligheidsruiten. Wij kunnen u er goed in adviseren. Wilt u ervaren hoeveel beter HR++ isolatieglas isoleert en dus bespaart ten opzichte van uw oude isolatieglas, kom eens langs naar onze showroom om het te ervaren. Heeft u een kapotte ruit, grote kans dat wij bij u komen via de verzekering. Inmiddels herstellen wij in Zeeland ca. 60% van alle kapotte ruiten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Mocht u meer willen weten over glas en schilderwerk dan kunt u op deze site naar de "projecten" kijken wat we doen of contact ons voor een geheel en gratis vrijblijvende expertise.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @roegierskoeijer

Onze partners