RGBLASER BV Lasers en Lasershows

Adres

De Wittstraat 35
5121 HP Rijen

Telefoon 0161851561

Website http://www.rgblaserbv.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Op een ecologisch verantwoorde wijze omgaan met de materialen waarmee je werkt, de systemen die je gebruikt en de stroom die je verbruikt zijn slechts enkele van de pijlers waarop de bedrijfsvoering van RGBLASER B.V. is gebaseerd. Al sinds 2006 houden wij ons bezig met het vervaardigen en leveren van ecologisch verantwoorde laser entertainment systemen voor allerhande toepassingen varierend van tekst projectie systemen tot aan laser systemen voor shows en evenementen.

Al in 2006 mochten wij , via HIER.NU, als enige producent in Nederland het HIER logo voeren voor de systemen die wij op de markt brachten toen. De ontwikkelingen hebben niet stil gestaan en inmiddels zijn al onze laser systemen volledig ecologisch en economisch verantwoorde systemen, gemaakt van natuurlijke materialen zoals aluminium voor de behuizing, loodvrije solderingen voor de electronica en gebruikmaking van laser diodes die met heel weinig stroom al verbluffende effecten kunnen verzorgen.

Naast de ecologische verantwoording zijn al onze laser systemen ook uitgerust met alle essentiele beveiligingen die er heden ten dage van essentieel belang zijn. 

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

In het kader van ons milieu beleid zorgen wij graag voor ons milieu door systemen te vervaardigen welke milieuvriendelijk zijn , zowel tijdens de fabricage als tijdens het gebruik en ook als de systemen hun levensduur bereikt hebben kunnen onze klanten hun systemen bij ons inleveren om deze op verantwoorde wijze te laten verwerken waarbij wij zoveel als mogelijk is de materialen weer teug brengen in het productie proces.

Twitter @rgblaserbv

Onze partners