Sustainable Disposable Trading BV

Adres

Gedempt Hamerkanaal 179
1021 KP Amsterdam

Telefoon +31 (0)20 2050703

Website http://tableware.bio

Locatie

Bedrijfsprofiel

Tableware.bio produceert en distribueert duurzaam wegwerpservies met een ongeëvenaard design. Alle producten worden gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals bagasse en afgevallen palmbladen, wat resulteert in een volledig composteerbaar product met enkel positieve impact op de natuur om ons heen. Uiteraard zijn al onze producten getest door professionele instanties met betrekking tot de "food contact" eisen en biologische afbreekbaarheid.  

De producten van Tableware.bio worden veelvuldig gebruikt op grote festivals en gastronomische evenementen. Zo werd er al samengewerkt met Tomorrowland, Taste of Amsterdam, Extrema Outdoor en Antwerpen proeft. Daarnaast zijn de Tableware.bio producten ontworpen in samenwerking met enkele bekende sterrenchefs. Top chefs als Jonnie Boer, Sergio Herman, Nick Bril, Robert Kranenborg en Peter Lute maken regelmatig gebruik van onze producten.

Wij streven ernaar om de wereld nieuwe vormen van duurzame en composteerbare wegwerpservies en wegwerpbestek te presenteren. 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @SDTrading

Onze partners