1%Club

Adres

s' Gravenhekje 1a
1011 TG Amsterdam

Telefoon 020-7158980

Website http://www.onepercentclub.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Het verhaal van 1%Club gaat over goede ideeën. En met goed bedoelen we ook echt goed. Goed voor jou, maar vooral voor je omgeving en het liefst voor de hele wereld. Want wij geloven dat gewone mensen in staat zijn tot buitengewone prestaties en dat lokale acties kunnen bijdragen aan werelddoelen.

Een groot deel van de projecten waarmee wij samenwerken zijn gericht op concrete verbeteringen in het alledaagse leven, zowel hier in Nederland als internationaal. Deze projecten, groot of klein, dragen bij aan de wereldwijde uitdagingen zoals geformuleerd in de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Met onze internationale community zorgen we ervoor dat mensen toegang hebben tot kennis en financiële steun van over de hele wereld. Door samen te werken met initiatiefnemers, wordt hun verhaal verteld en hun netwerk vergroot. Hiermee hopen we hun impact op de wereld te vergroten. Door initiatieven te koppelen aan de doelen waaraan initiatiefnemers denken bij te gaan dragen, laten we zien hoe je op lokaal niveau iets kan doen voor deze werelddoelen. Meer informatie over deze 17 doelen en de projecten die hier aan bij hebben gedragen vind je hier.

Tot nu toe is er via 1%Club meer dan 3.75 miljoen euro opgehaald. Hierdoor zijn meer dan 1800 initiatieven in 100 landen van start gegaan. 1%Club staat open voor iedereen met een goed idee om de wereld een stukje mooier te maken. Al deze ideeën samen, vormen 1%Club.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Al sinds 2008 helpen we mensen met ijzersterke ideeën om op een positieve en creatieve manier veranderingen tot stand te brengen in hun buurt, dorp, stad, land of zelfs in de hele wereld. Iedereen die een goed idee heeft met een sociale of ecologische impact is welkom bij 1%Club.

Twitter @1procentclub

Onze partners