A. van Liempd Sloopbedrijven

Adres

Bobbenagelseweg 10a
5491 VL Sint-Oedenrode

Telefoon 0413-477979

Website https://www.avanliempd.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij A van Liempd Sloopbedrijven staat één begrip centraal: kwaliteit. Dit is de basis van het succes van onze onderneming. De kwaliteit van de mensen en de machines en daarmee de kwaliteit van het werk. Als sloopbedrijf is Van Liempd daarnaast allround met heel veel ervaring met uiteenlopende opdrachten. Van groot tot klein en van relatief eenvoudig tot uiterst complex.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1988

Milieubeleid

Duurzaamheid staat naast kwaliteit hoog in het vaandel. Verantwoord slopen is volgens ons bouwen aan de toekomst. Door slim en gericht materialen te hergebruiken, de laatste ontwikkelingen te volgen en vooral door het zoeken naar samenwerking met opdrachtgevers en andere betrokkenen die dezelfde inzet en dezelfde betrokkenheid en mentaliteit tonen. Om zo - samen - tot een verantwoord en duurzaam sloopproces te komen.

Aan het hergebruik van materialen wordt inhoud gegeven door de dochterondernemingen Gebruiktebouwmaterialen.com en 2Life-Art waarin gebruikte materialen afzonderlijk worden aangeboden of als meubels of zelfs recreatiewoningen.

Milieukeurmerken

Twitter @VanLiempdSloop

Onze partners