AB InBev Nederland

Adres

Ceresstraat 1
4811 CA Breda

Telefoon 076 525 2424

Website http://ab-inbev.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

AB InBev is in Nederland onder meer bekend van merken als Jupiler, Dommelsch, Leffe, Hertog Jan en Corona. Dagelijks brouwen, vervoeren en verkopen we in Nederland met 550 collega’s met veel passie en trots onze bieren. Van alcoholvrij tot speciaalbier. Met onze bieren brengen we mensen samen. En dat willen we blijven doen in de komende 100 jaar.

We zijn het bewijs dat internationaal en lokaal perfect samen gaan. We zijn trots onderdeel van het beursgenoteerde AB InBev, dat met ruim 500 merken en zo'n 220.000 medewerkers in meer dan 100 landen actief is. Tegelijk hebben we stevige roots in Nederland, met brouwerijen in Dommelen en Arcen, typisch Nederlandse merken als Dommelsch en Hertog Jan, 11 regionale distributiekantoren, één landelijk distributiekantoor en ons kantoor in Breda.

Branche
Eten en drinken
Werknemers

meer dan 250

Milieubeleid

Het is onze verantwoordelijkheid verantwoord drinken tot norm te maken en een duurzame koploper te zijn. We vinden dat ieder ervaring met bier een positieve moet zijn. Dat kan alleen als verantwoord drinken de norm is en we actie ondernemen voor een gezond milieu en stabiel klimaat. Als brouwer zijn we afhankelijk van natuurlijke ingrediënten, de impact van klimaatverandering merken we als geen ander. Duurzaamheid willen we daarom nog verder verankeren in alles wat we doen. Zo inspireren we anderen en maken we het verschil.

Onze 2025 duurzaamheidsdoelstellingen zijn ambitieus. Zo werken we onder meer toe naar:
- 100% circulaire verpakkingen (hervulbaar of bestaand uit >50% gerecycled materiaal)
- 100% aankoop energie uit hernieuwbare bronnen - De Dommelsche Bierbrouwerij is al deelszelfvoorzienend door het genereren van bio-gas uit afvalwater
- 25% CO2 reductie in onze waardeketen (ten opzichte van 2018)

Twitter @ABInBev_EU

Onze partners