ABE Duurzaam

Adres

Kraenlânswei 9
9215 VZ De Veenhoop

Telefoon 06-51716719

Website http://www.abeduurzaam.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Iedere boer heeft zo zijn eigen besognes. Melkprijs, fosfaatrechten, milieuwetgeving, er komt nogal wat op je af. Je bent bezig met de koeien, met het seizoen en je hebt het vooral druk, druk druk…. Dan heb je niet altijd de tijd om zaken uit te zoeken zoals: waar haal ik zo goedkoop mogelijk mijn energie vandaan en welke besparingen kan ik realiseren – zeker niet als daar ook nog een (forse) investering aan vast hangt.

100% “return on investment’?
ABE legt u graag de voorbeelden voor van diverse melkveehouders die enorm besparen en op hun investering meer dan het dubbele bedrag terugverdienen. En dat inclusief de financieringskosten! Nieuw is dat we nu ook boeren ondersteunen die naast hun reguliere bedrijf energieproducent willen worden. 

Besparen én verdienen
Besparen door de overstapservice, gebruik van LEDverlichting, spanningsoptimalisatie, zonnepanelen? ABE biedt u de beste producten inclusief financiering met een optimaal gebruik van subsidies en fiscale regelingen. Nieuw is de SDE+ subsidie in ons aanbod. Heeft u meer dan 500m2 dakoppervlak? 

ABE biedt u een complete pakketfinanciering waarin zowel de Led verlichting, Spanningsoptimalisatie, Zonnepanelen en opslagmogelijkheden in meegenomen kunnen worden. Te verkrijgen in lease* of via eigen financiering. 

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners