Active Outdoor Events

Adres

Rue Haute Commene 50
6940 Barvaux-sur-Ourthe
Belgie

Website https://campingardennen.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De gezelligste camping in de Belgische Ardennen. Gerund door Nederlanders. Onze camping is een waar paradijs voor sportievelingen die kunnen zich naar hartenlust uitleven. De camping is gelegen aan de rivier de Ourthe wat ideaal is voor kanovaren. Alsmede beginnen vele enerverende wandel en fietspaden direct vanaf onze camping. Geen noodzaak om dus eerste de autoweg op te hoeven. Nee je kunt gewoon gemakkelijk een fiets of mountainbike huren op de camping en direct beginnen met fietsen.

Maar ook voor de mensen die het liever rustig aan doen wat betreft recreatie is er genoeg te doen. Vissen, rondstruinen door de straatjes van eeuwenoude dorpjes, kampvuur, boogschieten, lasergamen of GPS-tocht. Zo ben je toch lekker bezig in de natuur, maar hoef je ook jezelf niet af te peigeren.

Met name populair zijn de arrangementen. Hierbij hoef je alleen maar op te dagen, wij verzorgen de rest. Accommodatie natuurlijk, maar ook de activiteiten en de maaltijden. Een weekendje, midweek of week lekker erop uit zonder omkijken. Denk bijv. aan een wandelvakantie Ardennen arrangement, maar ook een MTB arrangement is mogelijk of een racefiets arrangement. Ook zijn er arrangementen met een mix aan activiteiten waaronder speleologie, boogschieten, survival, lasergamen, tokkelen, abseilen en paintbal.

Outdoor Camping Barvaux is een leuke camping, waar vooral sportieve gasten komen en natuur liefhebbers. Hoewel het een gezellige camping is, is het geen feest camping, verwacht hier rust, en gemoedelijkheid.

Qua accommodaties is er voor ieder wat wils. Van goedkope opties zoals kamperen in een tentje, tot de glamping opties zoals een luxe safaritent of Pipowagen.

Alle buitensport activiteiten worden verzorgd door Active Outdoor Events.

Voor scholen is het goed om te weten dat het ook mogelijk is om bij ons jullie werkweek te organiseren. Alles voor een onvergetelijk basisschool kamp! Meer informatie vindt je op onze website: schoolkamp-ardennen.nl.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Outdoor Camping Barvaux is zich maar al te bewust van het belang van de natuurlijke pracht van de Ardennen te behouden. De camping en nabijgelegen terrein worden dan ook wekelijks grondig schoongemaakt. Er is zero tolerance voor afval, denk aan blikjes, papiertjes e.d. in de natuur. Alles in de afval bak zoals het hoort.

Onze partners