Ado Houten Speelgoed

Adres

kempjeslaan 4
6717 EK Ede

Telefoon 0620933583

Website http://www.adohoutenspeelgoed.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Apart, doelmatig en onverwoestbaar. Dát is het ambachtelijk gemaakte houten speelgoed van Ado Speelgoed. Ons unieke speelgoedmerk, van Nederlands fabricaat, bestaat al bijna 100 jaar en kenmerkt zich door kwalitatief sterke en natuurlijke producten. Ook de eenvoud en het gebruik van primaire kleuren maakt Ado speelgoed tot een geliefd product.

Speelgoed en kindermeubels

In deze houten speelgoed winkel webshop van Ado Houten Speelgoed kunt u terecht voor handgemaakte, houten producten voor kinderen. Wij verkopen o.a. auto’s, spaarpotten en loopfietsen, maar ook stoeltjes en ander kindermeubilair. Al het speelgoed en ook de meubeltjes zijn gemaakt van de beste materialen. De producten zijn gericht op de belevingswereld van kinderen en daarnaast ook milieuvriendelijk en 100% veilig!
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen: 
Ado Houten Speelgoed produceert alle producten zelf, in samenwerking met sociale organisaties. Zo werken wij samen met Sociale Werkvoorzieningen in de regio. Wij vinden het belangrijk om de sociaal zwakkere medemens een prettige leer- en werkomgeving te bieden. Samen maken we de wereld een beetje beter en tegelijkertijd ontstaat er een prachtig en uniek product.
Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @adospeelgoed

Onze partners