Advanced Climate Systems

Adres

Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen

Telefoon 0852003989

Website https://www.acs-buildings.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

ACS maakt gebouwen comfortabeler en duurzamer

ACS is een Nederlands bedrijf van experts op het gebied van klimaatbeheersing in gebouwen. Met onze (klimaat)technische kennis werken we aan het gebouwbeheersysteem van de toekomst – voor de volgende generatie en de generaties daarna.

Je vindt onze gebouw technische oplossingen op je werkplek, in scholen, universiteiten, zwembaden en sport- en recreatiehallen. Als BaOpt-partner bieden we een energiezuiniger en comfortabeler alternatief voor luchtbehandeling. En met ons gebouwbeheersysteem Climatics krijgt u inzicht in gebruikspatronen en energieverbruik van alle aangesloten installaties.

Data has a better idea

Daarom verbinden wij de intelligentie van losse componenten – data, IoT en AI – in een centraal gebouwbesturingssysteem. Het mooie is: steeds meer fabrikanten en leveranciers leveren hun technologie zoals koelmachines en pompen al met ingebouwde intelligentie – smart ready zoals wij zeggen. Wij verbinden die intelligentie met het grotere geheel. Door gebouwen connected te maken ontsluiten we de ultieme stap naar een smart building.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners