Advocatenkantoor Alkmaar

Adres

Nieuwlandersingel 53
1814 CK Alkmaar

Telefoon 072 512 3229

Website https://appelman.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Advocatenkantoor Appelman is een van de kleinere advocatenkantoren in Alkmaar. Een bewuste keuze, want zo bieden wij – naast de kwaliteit van een groot kantoor – ook de voordelen van een kleine organisatie. Wij kennen onze cliënten, zijn flexibel en kunnen de kosten laag houden. Doordat wij een klein team zijn, zijn de lijnen kort.

Wij vinden het belangrijk dat goede rechtshulp toegankelijk is en blijft voor een breed publiek. Daarom hanteren wij een eerlijk uurtarief en is een kennismakingsgesprek van een half uur bij ons altijd gratis.

Ons team van drie advocaten en drie secretaresses staan particulieren en kleine en middelgrote bedrijven uit Alkmaar en omstreken bij. Bent u op zoek naar een advocaat op het gebied van arbeidsrecht (bijvoorbeeld voor ontslag), personen- en familierecht (bijvoorbeeld voor echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling of adoptie), strafrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, verbintenissenrecht of BOPZ-zaken? Maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek van een half uur.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1989

Milieubeleid

Advocatenkantoor Appelman zet zich in voor milieurecht zaken.

Onze partners