Airflex isolatiefolie

Adres

Ruwenbergstraat 3
5271 AG Sint-Michielsgestel

Telefoon 073-5510533

Website http://www.airflex.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Airflex is het A-merk isolatiefolie waarmee je slim isoleert.

Omdat Airflex van lucht isolatie maakt heb je in veel gevallen 6x minder materiaal nodig om tot dezelfde isolatiewaarde te komen. daar behoort Airflex tot de meest duurzame isolatieproducten die er worden geproduceerd.

Al ruim 25 jaar kan de klant kiezen uit een 40-tal folie oplossingen van 1mm tot wel 70mm dik en dampopen of dampdicht. Hierdoor is biedt Airflex voor vrijwel iedere situatie een isolatie oplossing!

Wil je duurzaam isoleren, transporteren, opslaan? Kies voor Airflex

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Airflex wordt aangeboden in de Europese markt. Daarbij is Airflex koploper waar het gaat om het produceren met recyclebare en gerecyclede materialen. Door de hoge kwaliteit en de beste reflectiewaardes aan te bieden maakt men met Airflex van 5cm lucht even zo goede isolatie als bijvoorbeeld glaswol. daarvoor is slechts 1mm Airflex nodig. In die zin hoeft men dus idealiter 50x minder materiaal te transporteren, op te slaan, te produceren te recyclen etc. Echter blijkt dat de norm vaak een iets dikkere versie van het product wenst en zodoende is het wel zo eerlijk om het getal 6x minder aan te houden.

Bij het benaderen van de markt worden verder 2 soorten priojzen aangehouden. Voor kleinere volumes af warehouse NL maar voor de meeste situatie leveren wij direct af fabriek. Hierdoor wordt een fors percentage aan C02/N02 bespaart en kunnen de kosten ook worden bespaart van onnodig transport.

Verder werkt Airflex in Benelux hoofdzakelijk via online- en digitale cloud oplossingen op een minimaal aantal kantoormeters dicht bij de thuisbasis van haar personeel. Daarop is ook het wagenpark aangepast en is het aantal kilometers wat wordt gereden met 65% gedaald.

Onze partners