AllinLED bv.

Adres

van Heemstraweg 7
6624 KJ Heerewaarden

Telefoon 085 - 10 44 177

Website http://allinled.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Allinled is intermediair tussen wat u als klant nodig hebt op het gebied van verlichting en wat de techniek biedt. Onze kracht ligt in het verzorgen van een totaaloplossing. Wij zijn een jonge en enthousiaste organisatie. De begrippen efficiëntie, duurzaamheid en verantwoord ondernemen lopen als een rode draad door het bedrijf. Onze medewerkers en specialisten zijn reeds vele jaren vertrouwd met (led)verlichting en kunnen bogen over een schat aan ervaring. Opererend in een projectteam komen deze zaken nog beter tot hun recht. Dit waarborgt maximale kwaliteit en inspanning om uw lichtproject te laten welslagen. Energiebesparingen zonder concessies te doen aan de geldende lichtsterkte oplopend tot zo’n 85% en zelfs hoger is geen utopie. Rapport ter inzage aanwezig. Vanaf 1 januari is het nu ook mogelijk om uw project ZONDER investering van ledverlichting te voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze internetsite.

Door maatwerk te leveren weten wij als geen ander hoe u kunt besparen dmv techniek en de juiste verlichtingsvorm op kosten en onderhoud, daar waar het licht 8 tot 24 uur per dag brandt.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Wij hechten als organisatie veel waarde aan het milieu. Dat doen wij niet alleen voor onze klanten, maar ook binnen onze eigen organisatie staat het milieu centraal.  Dat komt bij ons tot uiting door onder andere het papierloze kantoor wat wij sinds de oprichting zijn gestart. Alle communicatie, offertes, facturen ed verloopt volledig digitaal.

Bij het vervangen van armaturen worden de oude armaturen op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd en gerecycled. Hiervoor hebben wij een partnerschap met Wecycle.

Onze producten en diensten zijn afgestemd op een zo milieuvriendelijke productie- en installatiewijze.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vonden wij nog niet ver genoeg gaan. Wij doen dan ook naast MVO aan SVO. (Sociaal Verantwoord Ondernemen). Dit uit zich door het in dienst hebben van Wajong-jongeren. Wij geven buiten het arbeidsproces geplaatste jongeren op deze wijze een kans in de maatschappij. Dat doen wij met plezier voor onszelf, de Wajong-jongeren, maar ook onze klanten.

Onze partners