Allure Energie

Adres

Gedempte Zuiderdiep 24
9711 HG Groningen

Telefoon 085-90 22 930

Website http://allure-energie.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Energie met aandacht geleverd en ingekocht.
Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit.

Wij garanderen een persoonlijk aanspreekpunt met de juiste expertise.

Met Allure Energie haal je een krachtige energieleverancier in huis. We komen uit het Noorden en dat is duidelijk te merken. Allure is nuchter, eerlijk en altijd dichtbij. En dichtbij zijn nemen we heel serieus. Je kunt bouwen op onze klantenservice. Onze klantenservice geeft jou de energie die je verdient.

Bij Allure krijg je een persoonlijk aanspreekpunt. Jouw servicemedewerker beschikt over de juiste kennis. Je hebt altijd direct de juiste persoon aan de lijn. Wel zo efficiënt.

Allure geeft energie. We geven energie door iets extra’s te doen voor de mensen om ons heen. Een klein gebaar kan zorgen voor een glimlach of een blij gevoel. Dat vinden wij de mooiste energie. Door onze mentaliteit, een scherp tarief en de beste service hebben we een unieke oplossing voor vastgoed en (groot)zakelijk.

Allure Energie is ambitieus, net als jij!

Om onze ambitie waar te maken, zijn we constant op zoek naar innovatie. We verbeteren onze diensten door ze af te stemmen op de vragen en wensen van onze klanten. Ons ‘Mijn Allure’ platform is innovatief. Op dit platform hebben vastgoedondernemers 24/7 inzage in het verbruik van hun panden en worden alle energiekosten op 1 factuur verrekend.

Klanten van Allure omschrijven ons als een betrouwbare partner, die altijd met hen meedenkt en hen zo goed mogelijk bijstaat op het gebied van energie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners