Antisliprubbertape.com

Adres

Tonnekamp 5
2157 PN Abbenes

Telefoon 0252823069

Website https://www.antisliprubbertape.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Antisliprubbertape is bedacht en ontwikkeld door Je Eigen Praktijk in 2014. Een supersterke antislip trap strip speciaal voor woningbouw trappen, die gemakkelijk door iedereen aangebracht kan worden zonder beschadigingen aan je trap. De trap strip wordt geleverd op een rol en is leverbaar in 8 moderne kleuren. Bij Je Eigen Praktijk hebben we maar één doel en dat is zorgen dat alle gladde en gevaarlijke trappen in Nederland weer veilig worden! Velen gingen je voor en daar worden wij nu blij van.

Samen met de TU in Delft is er een uniek product ontstaan wat uitermate geschikt is voor de meeste trappen. De strip is stroef door de speciale samenstelling van het kunststof, de trapstrip is hierdoor zeer sterk en makkelijk door iedereen aan te brengen, ook als je niet zo handig bent, maak je snel je trap weer veilig. In tegenstelling met andere antislip strips is deze trapstrip makkelijk te verwijderen en beschadigen de traptreden niet. Handig als je een huurwoning hebt.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Antislip rubber tape is jammer genoeg niet 100% afbreekbaar, maar heeft wel een groen randje en heeft een hoge duurzaamheid! doordat het materiaal heel goed recyclebaar is.

Ook wij zijn begaan met het milieu en vinden dit belangrijk voor nu en voor de generaties na ons. Kunststof producten zijn jammer genoeg niet weg te denken meer in de huidige samenleving, er zijn grote verschillen in kunststof zoals wel afbreekbaar of niet recyclebaar. Veel kunststof soorten zijn niet afbreekbaar, we zien daar regelmatig voorbeelden van op TV en in de kranten. De laatste jaren zijn er gelukkig wel veranderingen ontstaan in de samenstellingen van kunststof producten zodat ze recyclebaar zijn voor het maken van nieuwe producten en voor een circulaire economie.

Zo is dat ook met antisliprubbertape, de samenstelling van dit materiaal bestaat uit een thermoplastische pvc en een elastomeer voor de stroefheid en verwerkbaarheid. Het product is hierdoor heel goed recyclebaar. Het product wordt geproduceerd in Nederland volgens de ISO normering.

Onze partners