Antrekk

Adres

Weegbree 70
8446 SC Heerenveen

Telefoon 0513-626030

Website http://www.antrekk.nl/thermo-ondergoed

Locatie

Bedrijfsprofiel

Antrekk is een online webshop die milieuvriendelijke producten levert voor wintersport en outdoor liefhebbers. Vooral voor actieve en extreme omstandigheden biedt de webshop veel kleding aan in de vorm van thermo ondergoed, outdoor kleding, skikleding, truien, mutsen etc. 

De oprichters van de webshop zijn ook outdoor liefhebbers die geen verantwoordelijk en milieuvriendelijke wintersportkleding webshop kon vinden, waardoor zij zelf het heft in handen hebben genomen om een webshop op te richten voor wintersportkleding en outdoorkleding.

Neem gerust een bezoekje in de webshop of facebookpagina van Antrekk.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Antrekk produceert en levert milieuvriendelijke producten. Naast de milieuvriendelijke producten hecht Antrekk veel waarde aan kwaliteit, functionaliteit en design, maar zeker ook verantwoorde productie. Het Tsjechische familiebedrijf Kama produceert breiwerk - mutsen, sjaals, truien en vesten en exporteert naar vele landen over de gehele wereld.

De huidige trend is om het milieu en er is een wereldwijde campagne voor afschaffing van chemicaliën die worden gebruikt in de textielindustrie. Deze chemicaliën zijn schadelijk voor de gezondheid en nadelig voor het milieu. Antrekk is ook trots op de bluesign certificering, waarbij de wol geproduceerd zonder chemische en gezondheid dreigende processen. 

 

Milieukeurmerken

Onze partners