Art Centre Delft

Adres

Rotterdamseweg 205
2629 HD Delft

Telefoon 0152850114

Website http://www.artcentredelft.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Art Centre Delft is een oase in de Randstad. Bij Art Centre Delft vergadert u midden in de natuur. In de ruime zalen, die voorzien zijn van de gewenste audiovisuele middelen, kunt u in alle rust een training of workshop geven. Met glaspartijen van het plafond tot de grond kunt u genieten van het prachtige landschap en de prachtige kunst, die u in alle jaargetijden op eigen wijze omringen. 

Wat vergaderen bij het Art Centre zo uniek maakt? Dat is de omgeving. U bevind zich letterlijk midden in de natuur. Vanuit uw ruimte loopt u zo de natuur in en de ruim opgezette beeldentuin. De meeting kunt u ook actief in de buitenlocatie uitbreiden. Een onvergetelijke bijeenkomst voor hoofd en hart, aangevuld door haar onderscheiden mediterrane buffetten voor lunch en diner.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1999

Milieubeleid

Overal in het Art Centre wordt u geconfronteerd met de maatschappelijk verantwoorde manier waarop wij ons proberen te onderscheiden. Bij binnenkomst ziet u al de windmolens (een aantal zelfgemaakt door studenten) en zonnepanelen op ons terrein. Binnen is er ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hoeveel deze aan energie opleveren.
Naast zelf opgewekte energie hebben wij ook een moestuin waar wij zoveel mogelijk groenten (afhankelijk van de tijd van het jaar) uit proberen te halen. Daarnaast werken we veel samen met de lokale boeren in onze omgeving. Al het eten is biologisch, grotendeels vegetarisch en zelf gemaakt, niks uit een potje.

Milieukeurmerken

Onze partners