ASN Installaties

Adres

Birdaarderstraatweg 127
9101 CZ Dokkum

Telefoon 0519820000

Website http://www.asndokkum.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Sinds meer dan 60 jaar verzorgt ASN Installaties in Friesland
verkoop, advies, service en onderhoud aan voor energiebesparende verwarmingsinstallaties en energieopwekkende installaties, zoals
bijvoorbeeld zonneboilers en zonnepanelen. Wij zijn gecertificeerden voor
veiligheidskeuringen voor gas- en elektra.

ASN Installaties hecht veel waarde aan het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van duurzame energiesystemen, zoals de Micro-WKK, zonneboilersystemen, zon-pv en energie neutrale woningen. Dit doen we samen met onderwijsinstellingen en partners in het binnen-en buitenland.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1954

Milieubeleid

ASN Installaties maakt bewuste keuzes om een optimale balans te vinden tussen de zorg voor het milieu, de belangen van klanten, van onze medewerkers en van de samenleving. Financieel rendement gaat zo samen met maatschappelijk rendement.

In ons dagelijkse werk streven wij ernaar om respectvol met elkaar en onze omgeving om te gaan, hierbij maken wij verantwoorde keuzes met oog voor de samenleving. Daarnaast werken wij samen met andere partijen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, zoals klimaatverandering, diversiteit en arbeidsparticipatie. Door kennis en ervaring bijeen te brengen, dragen we bij aan een betere toekomst.

Om tot de best mogelijke invulling te komen, is ASN installaties continu in dialoog met belanghebbenden - op allerlei niveaus, in diverse verbanden regionaal en nationaal.

In ons MVO beleid leggen wij de focus op onderstaande speerpunten:

  • Aarde en Milieu
  • Mensen en omgeving
  • Behoorlijk bestuur

Bekijk onze brochure

Twitter @asndokkum

Onze partners