AT Cleaning Systems

Adres

Ambachtsweg 22
6673 DK Andelst

Telefoon 0488-421100

Website http://www.atcs.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

AT Cleaning Service is een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele reinigingsmachines voor bedrijven. Voor veel reinigingsproblemen kunnen wij u een passende (eventueel op maat gemaakte) oplossing bieden! Wij leveren onze reinigingssystemen momenteel aan schoonmaakbedrijven, bouwbedrijven, binnen de agrarische sector, gemeenten en diverse industrieën.

Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn kiezen we voor kwaliteit. We leveren hoogwaardige reinigingssystemen en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in mobiele en stationaire reinigingssystemen van 60 tot maximaal 1800 bar, ook stroomonafhankelijk. Ons uitgebreide assortiment voor de industriele reiniging bestaat onder andere uit reinigingsmachines met koud, dan wel warm water met aparte of ingebouwde waterzuigers. Ook hebben we veel accessoires in ons pakket om een breed pallet van toepassingen standaard te kunnen uitvoeren. Met de verschillende reinigingsmachines van ATCS werkt u effectief, kostenefficiënt, energiezuinig en niet te vergeten milieuvriendelijk.

Wij zijn importeur van Oertzen in de Benelux en hebben het exclusieve recht om deze kwalitatief hoogwaardige producten te mogen verkopen en de bijbehorende klantondersteuning te bieden.

Bij ATCS kunt u tevens terecht voor occasions en het huren van reinigingsmachines.

Onderhoud en reparatie wordt uitgevoerd aan de meeste merken professionele hogedrukreinigers.

Ons team van goed opgeleide medewerkers met jarenlange ervaring staat altijd voor u klaar!

Branche
Industrie
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2000

Milieubeleid

AT Cleaning Systems komt met een nieuw product op de markt, de AT Ecoline, die vele voordelen met zich meebrengt, met als grootste voordeel ruime brandstofbesparing. Het gaat om een hoge druk unit die alleen wordt aangedreven door een accu. Doormiddel van deze nieuwe technologie is niet alleen energiebesparing een voordeel maar ook het geluidsoverlast is aanzienlijk minder en is er een groot belastingvoordeel

De overheid stimuleert milieuvriendelijke investeringen en bij het aanschaffen van de AT Ecoline profiteer je als bedrijf van de MIA (Milieu-investeringaftrek), EIA (Energie investeringsaftrek) en de Vamil (Willekeurige afschrijving milieu- investeringen). 

De klant kan aangeven welke accu in de unit wordt geïnstalleerd op wens van tijdsduur.  Zo zijn er accu’s die 2 uur meegaan maar ook accu’s die 8 uur zonder bijgeladen hoeven te worden. AT Cleaning Systems heeft al een aantal van deze hoge druk units succesvol geleverd aan klanten.* Optioneel kan er een branderketel worden ingebouwd om te reinigen met warm water. Het onderhoud aan de hoge druk unit is gering en deze wordt verzorgd door AT Cleaning Systems. 

Naar aanleiding van deze groene machine hebben we dit doorgevoerd naar meerdere machines, zoals een hybride hogedruk reiniger en een industrieele stofzuiger op accu. Zo zijn er nog veel meer groene mogelijkheden bij ons. Op het Youtube kanaal van AT Cleaning Systems vindt u online demonstraties van onze machines.

Twitter @AT_Cleaning

Onze partners