Autostomerij - Alphen a/d Rijn

Adres

Alphen a/d Rijn
2406 AA Alphen a/d Rijn

Telefoon 06-20522704

Website http://www.autostomerij.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Uw auto zo schoon als nieuw!

De Autostomerij houdt zich sinds 2009 landelijk bezig met een nieuwe, duurzame vorm van autoreiniging op locatie. Met behulp van stoomreinigers worden enorme water- en energiebesparingen ten opzichte van andere was methoden gerealiseerd. Een gemiddelde wasstraat heeft maar liefst 353 liter kostbaar drinkwater nodig om één auto te wassen. Onze methode vermindert dat waterverbruik met 99%! Want met stomen is slechts zo’n 3 liter water per wasbeurt nodig. Daarnaast wordt uw auto ook van binnen gereinigd middels stoomreiniging en voorzien we de lak van beschermende sealant of een ander (poets)product.

Wist u dat wij naar u toekomen? Dat scheelt u een hoop tijd en rompslomp. Ervaar het gemak van complete autoverzorging bij u voor de (bedrijfs)deur en beleef het gevoel van een nieuwe auto.

Passie voor het concept, de producten en de dienstverlening zorgen voor een unieke dienstverlening. Tevreden klanten zijn immers de ‘ambassadeurs’ van onze onderneming.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2009

Milieubeleid

Met onze unieke stoomreinigers maken wij uw auto in korte tijd glanzend schoon. Van binnen én van buiten. Door de perfecte balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk is onze stoomreiniging bijzonder krachtig, veilig en milieuvriendelijk. Want stoom bespaart niet alleen een hoop water, ook het gebruik van (chemische) schoonmaakmiddelen wordt overbodig! Bovendien ontstaat er geen milieu belastend afvalwater!

Twitter @autostomerij

Onze partners