Avonturenbus

Adres

Achter het Klooster 46
6373 EG Landgraaf

Telefoon 0620533467

Website http://www.avonturenbus.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Avonturenbus Events organiseert zelfstandig en in opdracht evenementen voor kinderen. Onze doelstelling is het ondersteunen en verbeteren van Natuur en Milieu Educatie en het herstellen of leggen van nieuwe contacten tussen kinderen en lokale duurzame initiatieven / ondernemers. Wij stimuleren actie met betrekking tot de klimaatnoodtoestand, ecologische crisis / afnemende biodiversiteit, milieuvervuiling en andere thema's rondom de SDG's (Duurzame Ontwikkelings Doelen) van de VN.

Avonturenbus Verhuur verhuurt benodigdheden voor evenementen, zoals partytenten, tafels, banken, springkussens en sport- en spelmateriaal.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Wij contracteren voor onze evenementen uitsluitend aantoonbaar duurzame leveranciers. Onze evenementen worden op een duurzame wijze georganiseerd en uitgevoerd, waarbij wij streven naar een minimale impact op het milieu.

Door middel van onze evenementen dragen wij bij aan het vergroten van de bewustwording rondom diverse duurzaamheidsthema's, zoals plastic soup, luchtvervuiling, opwarming van de aarde, verdwijnen van koraalriffen, etc. Ook vergroten wij de kennis van en over duurzame initiatieven die oplossingen bieden voor diverse duurzaamheidsvraagstukken.  

Twitter @Avonturenbus

Onze partners