Avontuurlijke Roadtrips

Adres

Ranonkelstraat 5
5691 SH Son

Telefoon 0499-460622

Website http://www.avontuurlijkeroadtrips.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Uitdagende Roadtrips door Europa voor het goede doel

Met je eigen gepimpte wagen of motor op Avontuurlijke Roadtrip door Europa voor het goede doel, een vakantie anders dan anders! Deze zomer gaan de Highland Trail (2 weken), de Scandinavië Expeditie (3 weken) en de Balkan Tour (4 weken) van start.  De deelnemende teams gaan vanaf zaterdag 12 juli 2014 de uitdaging aan om met het roadbook als bijbel de vele kilometers af te leggen, te overnachten op de meest bijzondere plekken, te genieten van de prachtige uitzichten die natuur te bieden heeft en ervaringen en vrienden voor het leven op te doen.

Zo is de Highland Trail een unieke tocht door Groot-Brittannië, waarbij Engeland, Wales en Schotland ontdekt worden met onder andere de krijtrotsen die uit de zee rijzen, Lake District, bezoek aan vele kastelen, smalle kustweggetjes, Stonehenge, Nationale parken, watervallen, Whisky proeven, Island of Skye, Loch Ness, Bass Rock en nog veel meer!

De Scandinavië Expeditie is dé Roadtrip van het Noorden waarbij de Noordkaap aantikken een van de hoogtepunten is! Natuurlijk hoort hier het cultuur snuiven in de Baltische landen, het ervaren van de chaos in St. Petersburg, het cruisen tussen door het 1000-merengebied en het verbazen over de machtigheid van de Noorse fjorden ook bij!

De Balkan Tour is een echte back to basic tocht waarbij je terug in de tijd gaat. Vier weken lang rijden de teams door maar liefst 15 verschillende landen, wat een ervaring! Hierbij wordt een bezoek gebracht aan Auschwitz in Polen, de zoutmijnen, het Fagarasgebergte in Roemenië, de Plitvice meren in Kroatië, vele kleine dorpjes via zandwegen langs rivieren en natuurlijk de zee. Wildkamperen, lokaal eten, de weg zoeken en kennismaken met de bevolking zorgen voor een rugzak vol onvergetelijke herinneringen!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Door het steunen van Trees For All worden er bomen geplant die zorgen voor de compensatie van de uitlaatgassen, zodat er milieu neutraal gereden wordt. Tevens steunen de deelnemende teams nog een eigen gekozen goed doel. Meer informatie is te vinden op www.avontuurlijkeroadtrips.nl    

Twitter @RoadtripsEuropa

Onze partners