A.W. Materieel B.V.

Adres

Ecopark 28
8305 BK Emmeloord

Telefoon 0527 622 882

Website http://www.awmaterieel.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

AW Materieel biedt u een 24/7 mobiliteitsgarantie voor uw wagenpark. Wij verhuren reinigingswagens en verzorgen voor u het onderhoud en revisies van uw reinigingsmaterieel. Ook ontwikkelen en bouwen wij nieuwe (reinigings)machines.

AW Verhuur
Wij kunnen u moderne, veilige en innovatieve huurwagens leveren voor de korte of langere termijn en u ook adviseren over andere varianten zoals huurkoop, of het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw wagenpark.

Voordelen van het inhuren van ons materieel zijn voor u:
- Vaste kosten per periode, zonder verrassingen,
- 24/7 service voor zowel de ingehuurde wagens als ook uw eigen wagenpark,
- materieel wat het milieu minimaal belast door diverse nieuwe toepassingen,
- het werken met jong en modern materieel, waarbij specifiek geïnvesteerd is in veiligheid.

AW Techniek
In onze specialistische werkplaats kunt u terecht voor revisies en reparaties / onderhoud van uw reinigingsmaterieel. Ook voor het ontwikkelen van nieuwe projecten bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben o.a. putliften en kolkenzuigers gebouwd en denken graag met u mee over de ontwikkeling van evt. andere (reinigings)machines.

Duurzaam
AW Materieel probeert op een duurzame manier zijn bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Onze wagens zijn zeer innovatief met speciale aandacht voor de ergonomie van de chauffeur en een laag brandstofverbruik. Wij streven naar een langdurige relatie met onze zakenpartners, en maken een selectieve keuze in leveranciers. Ons pand is CO2 neutraal en gebouwd op het Ecopark bij Emmeloord.

Eerlijk, betrokken, betrouwbaar en helder, daar staan wij voor !

Branche
Mobiliteit
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2005

Milieubeleid

Vanaf maart 2010 is AW Materieel gevestigd op het Ecopark in Emmeloord. Hier hebben wij ons nieuwe pand gebouwd met een lichte moderne werkplaats, een wasplaats en kantoor.

Om een klimaatneutraal gebouw te realiseren hebben wij onder andere gekozen voor het gebruik van aardwarmte. In het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met de orientatie op de zon en een maximale toetreding van daglicht op de werkplekken, zowel in ons kantoor als in de werkplaats.

Er is op het EcoPark Emmeloord meer dan gemiddeld aandacht voor duurzaamheid. Het grijze afvalwater (regen- en spoelwater) wordt gezuiverd door helofytenfilters, waarna het kan worden hergebruikt. Ook op het gebied van bijvoorbeeld bestrating, verwerking GFT-afval, bewegwijzering en straatverlichting is gekozen voor duurzame oplossingen.

De integrale benadering van duurzaamheid heeft ervoor gezorgd dat de Stichting Duurzaam Flevoland en Provincie Flevoland EcoPark Emmeloord het predikaat duurzaam hebben gegeven, als enige bedrijvenpark in Flevoland.

Om de uitstraling van dit bijzondere bedrijventerrein is er een beeldkwaliteitsplanm waarbij met behulp van een architect invulling wordt gegeven aan de eigen vormgeving van het pad.

Onze partners