B2B Tonerinktshop

Adres

Zwet 35C
9902 RM Appingedam

Telefoon 085-7920007

Website https://www.b2btonerinktshop.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

U herkent het vast: toners die leeg zijn, steeds hoger wordende kantoorkosten en oude inktpatronen waar u niks mee kunt. Maar waar vindt u tegenwoordig nog ouderwetse kwaliteit en veel vriendelijkheid voor uw portemonnee?

 

Originele toners in voordelig jasje

Bestel uw toners op tonerinktshop.nl, want wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat het beste voor heeft met het milieu én uw portemonnee. Bij ons vindt u originele toners die netjes gerecycled en opnieuw gevuld zijn. Zo blijft dehoeveelheid printjes en ook de kleur- en printkwaliteit gewaarborgd. Wanneer u voor 14.00 uur uw toners bestelt via www.tonerinktshop.nl, heeft u ze de volgende dag al in huis. En dat allemaal terwijl u ook nog ongelooflijk voordeliger uit bent!

 

Als u vaste klant wordt…

En bestelt u vaker? Dan logt u met uw persoonlijke code snel en gemakkelijk in op uw eigen bestelsite, om zo supersnel en overzichtelijk uw bestelling te plaatsen. U betaalt de factuur gewoon achteraf en bovendien gaat een gedeelte van de opbrengsten naar het goede doel. Benieuwd hoeveel u op uw printkosten kunt besparen? Ik reken het graag voor u uit.

Bel me gerust voor een vrijblijvende offerte of een betrouwbaar advies: 085-7920007

Ik verzeker u dat u ouderwetse kwaliteit in een voordelig jasje krijgt!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Ons beleid is:

Hervullen van OEM toners en dit door het hervullen en reviseren weer op de markt brengen. Het product zal derhalve niet in de prullenbak belanden, duurzaam.

Een deel van uw uitgave gaat naar meerdere goede doelen en onderwijs over de gehele wereld.

ISO 9001/14001 certificaat

Twitter @tonerinktshop

Onze partners