Baart-DOET energie- & bouwadvies

Adres

Hogenkampsweg 80
8022 DK Zwolle

Telefoon 06-48765908

Website http://baart-doet.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Energieadvies (maatwerk)
Minder energie verbruiken, is beter voor ons milieu en ook voor uw portemonnee.
Ik denk mee over welke aanpak het beste bij uw woning of bedrijfspand past, zodat u met mijn energie-maatwerkadvies zoveel mogelijk energie en geld kunt besparen.

Mijn geheel eigen aanpak 
Bij mijn energie-maatwerkadvies zorg ik ervoor dat u de juiste keuzes kunt maken. Zo voer ik exacte berekeningen uit voor uw persoonlijke situatie van energiestromen in alle ruimtes. Hiervoor gebruik ik de ingenieuze rekentool van AARD. Ook analyseer ik uw huis of bedrijfspand met mijn warmtecamera.

Op de infraroodfoto kan ik precies zien op welke plaatsen de meeste warmte (energie) weglekt. Ik heb een geheel eigen aanpak om tot een goed onderbouwd advies te komen. Eerst doe ik een uitgebreid onderzoek, dan geef ik mijn advies en in overleg met u volgt daarna een uitvoeringsplan, waarbij ik de inzet van specialisten en de begeleiding van het hele project aanstuur.

Energieneutraal ook voor uw woning?
Kortom, bij het energieneutraal maken van uw woning of pand zorgt u ervoor dat het energieverbruik fors omlaag gaat en dat u de nog benodigde energie zelf opwekt. Ik streef altijd naar een 0 (Nul) op de gasmeter. Een energieneutrale woning of pand is meer waard, heeft meer comfort, bespaart u kosten en is veel beter voor ons milieu. Het geeft u een fijn en eerlijk gevoel.

Warmtescan
Bij elk energiebespaaradvies maak ik gebruik van de warmtescan, een prachtig staaltje techniek. Met een warmtescan kan ik nauwkeurig weergeven waar er in uw huis of bedrijfspand warmte weglekt. Mijn infraroodcamera maakt een foto van temperatuurverschillen die in kleuren worden weergegeven. Aan de hand van deze warmtebeeldfoto kan in één oogopslag worden gezien waar de plekken van energieverlies zich bevinden. De kleur (donker) blauw geeft aan waar de meeste kostbare energie verloren gaat. Koudebruggen, luchtlekken, kieren en isolatieproblemen komen met een warmtescan dus letterlijk aan het licht!

Energielabel, voorlopig, definitief, aanpassen
Voor het verkopen of verhuren van uw huis bent u verplicht om uw energielabel definitief te maken. Bij het vaststellen van een definitief energielabel dient u soms bewijzen te verzamelen en aan te leveren. Dit kost veel tijd en de bewijzen zijn aan veel regels gebonden. Energielabel instructieteksten voor de woningeigenaar op mijn website helpen u daarbij.

Bouwtechnische keuring
Een bouwtechnische keuring geeft u vertrouwen als u een bestaande woning, een nieuwbouwwoning of een bedrijfspand wilt kopen. U wilt weten of alles in orde is en of u met een gerust hart kunt tekenen.
Niet alleen de verkoper heeft verplichtingen. Als koper heeft u een informatieplicht, waardoor u zelf ook gedeeltelijk verantwoordelijk bent als er eventuele gebreken aan het licht komen. Een extra motief om waardevolle informatie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Baart-DOET energie- en bouwadvies heeft alle directe- en indirecte CO2 uitstoot gecompenseerd, door met het Bosspaarplan (van Greenchoice) mee te doen. Momenteel meer dan 26000 m2 oerwoud in het Brazilaanse Amazonegebied dat direct beschermd is en indirect nog veel meer achterliggend gebied. De lokale bevolking heeft nu bestaansrecht en de oerwoudkap is nu niet meer noodzakelijk.

Meer informatie over mijn groene betrokkenheid

https://baart-doet.nl/groene-ondernemer/
https://baart-doet.nl/visie/
https://baart-doet.nl/maatschappelijk-verantwoord-ondernemen/
https://baart-doet.nl/zowell-magazine-verdient-betrokken-zwollenaar/
https://baart-doet.nl/interessante-links/

Twitter @BaartErik

Onze partners