Baby Tree

Adres

Gildenweg 15
8304 BD Emmeloord

Telefoon 0527-202377

Website https://yourbabytree.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hét duurzame relatiegeschenk van 2021! Wil jij jouw duurzame boodschap overbrengen aan jouw relaties? Geef een Baby Tree!

Baby Tree is een Grow-your-own concept met 1-jarige fruitbomen en planten. De aantrekkelijke verpakking beschermt het product, maar is ook eenvoudig te customizen naar jouw huisstijl. 

Wat is Baby Tree:

Wij kwekers wisten het al; fruit van eigen productie is veruit het lekkerst. Je proeft niet alleen zoet of zuur, maar ook de liefde die je in het product stopt; heerlijk!

Met de Baby Tree kunnen particulieren in hun eigen tuin of balkon hun eigen fruit kweken. De verpakking bevat alle ingrediënten om dit te realiseren.

Met de unieke code op het geboorte kaartje kan iedere gebruiker inloggen op de community. Hier legt 'Kweker Pim' uit hoe je je eigen fruit kweekt met tekst en video. Iedereen kan het!

Al onze producten komen rechtstreeks van onze kwekerij in Luttelgeest (NL).

Baby Tree is een product van Fairplant BV.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2017

Milieubeleid

Niet alleen het kweken van planten en onderstammen van hoge kwaliteit zit in ons bloed. Met een grote passie voor planten en onderstammen en mensen zorgen wij voor alles; van groeien en sorteren tot de uiteindelijke levering en nazorg aan u als klant.

Naast onze jarenlange ervaring en het in eigen beheer hebben van de totale keten, zijn we gecertificeerd door de NAKtuinbouw als een ELITE-bedrijf voor onderstammen en zijn we biologisch gecertificeerd door de SKAL.

Zoals u ziet, bent u bij Fairplant op het juiste adres! Uw complete totaal leverancier voor al uw gecertificeerd en/of biologisch uitgangsmateriaal!

Milieukeurmerken

Onze partners